[ZAKLJUČENO] Bi postali naš novi sodelavec?

i-love-my-job-1050x600

Zavod iskreni razpisuje delovno mesto vodje pisarne

Je za vas družina na prvem mestu? Tudi vi ugotavljate, da v družbi družina nima tistega mesta, ki ji pripada, in da je na tem področju mogoče še veliko postoriti? Ste pripravljeni sodelovati pri naših prizadevanjih za boljše medsebojne odnose in trdnejše družine? Bi radi družinam pomagali do bolj uresničenega življenja? Si želite, bi vaše delo imelo pozitiven vpliv na družbo in pripomoglo h kulturi življenja? Bi na tem področju radi rasli tudi sami? Potem se nam le oglasite. Imamo delo za vas!

V Zavodu Iskreni namreč iščemo vodjo pisarne.

Iščemo ključnega sodelavca, ki nam bo pomagal zagotavljati nemoteno delovanje procesov na vseh področjih, ki jih Zavod Iskreni pokriva. Zato potrebujemo človeka, ki bo prilagodljiv in bo znal vedno postaviti prave naloge na prvo mesto. Želimo nekoga, ko bo vestno, natančno in odgovorno opravljal administrativna in računovodska dela, zato bi radi, da mu je delo z računalniškimi programi, kot je MS Office, pa tudi z elektronsko pošto in družabnimi omrežji, čim bolj domače.

Nudimo delovno okolje, ki omogoča celovito osebno in duhovno rast in sodelovanje v čedalje močnejši družinski organizaciji ter s tem ugodne možnosti za razvoj osebnega poslanstva.Želimo si, da bi poznal tudi osnove računovodstva, dela z računovodskim programom, dela z ostalimi, na prvi pogled strašljivimi, a za nas nepogrešljivimi orodji, pa lahko tudi priučimo. Za marsikoga bo prav naš novi sodelavec prvi neposredni stik z Zavodom Iskreni in ključni sogovornik, na katerega se bodo obračali uporabniki in partnerji našega zavoda, zato želimo medse sprejeti sodelavca, ki se znajde na vseh komunikacijskih kanalih (komunikacija v živo, klasična pošta, splet in telefonska komunikacija) in zna tudi takrat, ko komunikacija postane občutljiva in napeta, sogovorniku pokazati, da ga razume in sprejema in da je pri nas dobrodošel. Še raje pa ga bomo sprejeli medse, če bo po začetnem obdobju uvajanja pokazal kaj ustvarjalnosti, pomagal napraviti svoje delovno mesto še učinkovitejše in s svojim delom postavil visok standard odličnosti.

Odgovornosti in delo:

o   Komunikacija z uporabniki: pomoč uporabnikom in posredovanje informacij, celovita komunikacija, sprejemanje in urejanje prijav na programe, potrjevanje plačil.

o   Administracijska opravila: sprejem, beleženje in usmerjanje pošte, odprema pošte, organizacije preskrbe s potrebnimi pisarniškimi materiali, tiskovinami in opremo.

o   Računovodstvo: delo z sodobnim ERP sistemom GoSoft: izdajanje računov, knjiženje prejetih računov, plačilni promet, evidenca obveznosti in terjatev, blagajna, vpisi v CRM sistem.

o   Podpora izvedbi posameznih izobraževalnih programov: pomoč pri pripravi gradiv in materialov, občasna podpora pri izvedbi na terenu.

o   Komunikacija s poslovnimi partnerji: sodelovanje pri načrtovanju terminov programov in sestankov, podpora posameznim projektom, kot so denimo rezervacije najema prostorov, opreme, namestitev ipd.

o   Prodaja v trgovini Iskreni: komunikacija s strankami, spremljanje zalog, naročila ter odjave artiklov, odprema naročil v spletni trgovini, skrb za urejenost trgovine.

o   Upravljanje, urejanje, sistematizacija in vodenje podatkovnih baz uporabnikov programov.

o   Vodenje in urejanje arhiva zavoda ter skrb za red in čistočo prostorov.

o   Nadgradnja že obstoječih standardov delovnega mesta, vzpostavitev novih standardov in optimizacija procesov.

o   Sodelovanje na skupnih kolegijih in načrtovalnih srečanjih Zavoda Iskreni.

Kaj nudimo:

o   Pogodbeno delo ali zaposlitev za skrajšan delovni čas (6 ur).

o   Redno mesečno plačilo.

o   Delovno okolje, ki omogoča celovito osebno in duhovno rast in sodelovanje v čedalje močnejši družinski organizaciji ter s tem ugodne možnosti za razvoj osebnega poslanstva.

Če menite, da ste ravno pravi človek, ki bi lahko postal naš novi sodelavec, potem nam le hitro pišite na elektronski naslov [email protected] Od vas pričakujemo CV in kratko motivacijsko pismo, ki bo dolgo največ eno stran. Če nas boste navdušili, vas bomo poklicali in povabili na kavo.

Če vas še kaj zanima, pa se nam oglasite na isti elektronski naslov ali na telefonsko številko 0590 20 000.

Delovno mesto: Nazorjeva 1, 1000 Ljubljana

Začetek dela: predvidoma 15. avgusta 2019 oz. po dogovoru

Prijave: sprejemamo izključno na e-mail: [email protected]

Rok za prijavo na razpis: vključno do 28. 7. 2019.