Našim družinam

Uredništvo iskreni.net
Sobota, 1. december 2018, 5:30
Image

Pričenjamo z decembrsko donacijsko akcijo 2018

Prihaja december – poseben čas, ko se želimo še tesneje povezati z našimi družinskimi člani, z njimi preživeti več časa in skupaj praznovati. Tako želimo drug drugemu izkazati hvaležnost, da se lahko celo leto podpiramo in si pomagamo.  Obenem pa je december poseben čas tudi za nas, sodelavce Zavoda Iskreni. V decembru namreč v vsako leto pripravimo donacijsko akcijo, s katero želimo zbrati sredstva za organizacijo in izvajanje naših programov. Na vas, naše zveste prijatelje, se zato obračamo s prošnjo za podporo. Samo tako bomo namreč lahko delovali še naprej.

Za kaj zbiramo?

Decembrska donacijska akcija ima tri cilje. Najprej je namenjena temu, da Zavod Iskreni sploh lahko deluje. Posamezniki, ki nas podpirate s svojimi prispevki, ste namreč osrednji finančni steber našega delovanja. Brez vas Zavoda Iskreni preprosto ne bi bilo.

Drugi cilj decembrske donacijske akcije je zbiranje sredstev za podporo našim programom. V želji, da bi bili naši programi dostopni čim širšemu krogu ljudi, se namreč trudimo, da bi bile kotizacije čim nižje. Zato na ta način pokrijemo zgolj neposredno izvedbo programov. Preostale organizacijske in razvojne stroške pa pokrivamo s pomočjo donacij.

Poleg tega pa bomo 10 % zbranih sredstev vložili v socialni sklad, s pomočjo katerega omogočamo udeležbo na programih tistim, ki si tega sicer ne bi mogli privoščiti.

Koliko sredstev moramo zbrati?

Če želimo, da bo Zavod Iskreni lahko še naprej deloval ter organiziral in razvijal izobraževalne in preventivne programe, moramo do 31. 12. zbrati 23.000 evrov. S temi sredstvi bomo financirali organizacijo obstoječih programov, deloma pa tudi razvoj novih. Potrebe na tem področju so velike, posebej pa se želimo v letu 2019 posvetiti razvoju novega programa za zakonce, saj smo prepričani, da je trden zakon temelj vsake dobre družine.

O višini zbranih sredstev vas bomo vsakodnevno obveščali preko donacijskega metra na portalu iskreni.net.

Kako lahko doniram?

Najlažje bo, če nam namero o svoji donacijo sporočite preko povezave: https://iskreni.net/doniraj/, kjer boste dobili vse potrebne podatke za nakazilo. Na donacijski spletni strani je mogoče donacijo plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

Našim družinam

Za geslo letošnje decembrske donacijske akcije smo izbrali Našim družinam. Osnovno poslanstvo Zavoda Iskreni je namreč, da družine delamo za družine, da se med seboj podpiramo, skupaj rastemo in si pomagamo. Zato želimo, da je donacija, ki nam jo boste namenili v letošnji decembrski donacijski akciji, predvsem dar našim družinam, družinam, ki potrebujejo našo pomoč in podporo.

10 EUR na mesec za Zavod Iskreni?

V decembrski donacijski akciji  vas še posebej spodbujamo, da postanete naš redni donator in nas z donacijo podprete vsak mesec. Če zmorete, vas vabimo, da za programe Zavoda iskreni.net namenite 10 EUR mesečno. Tako boste kot redni donator postali z nami še bolj povezani, mi pa bomo lahko mirneje načrtovali izvedbo programov in razvoj novih. Seveda lahko po svojih zmožnostih darujete tudi manjši znesek.

Če nas z rednimi donacijami že podpirate, pa se priporočamo, da ostanete naši podporniki še naprej.

Kaj smo vam pripravili?

V znak zahvale smo za tiste, ki nas boste podprli vsaj s 30 evri, pripravili tudi skromno darilo. Ob koncu akcije vam bomo

poslali magnetek z našim logotipom, ki ga boste lahko prilepili na domači hladilnik. Spomladi pa vam bomo uredili dostop do prenovljenega portala IskreniPlus, ki bo dostopen le donatorjem.

Tistim, ki nas boste podprli vsaj s 120 evri, pa bomo poleg zgoraj navedenega po koncu akcije podarili še kupon za 10 % popusta na enkratni nakup v naši trgovini Iskreni in vam nekajkrat letno poslali glasilo Iskrenko. Prepričani smo, da boste tako v naši trgovini kot v Iskrenku našli kaj zase!

 

Prisrčna hvala za vaš velikodušen dar!

Podatki za nakazilo donacije

Naslov: Zavod Iskreni, Nazorjeva 1, 1000 Ljubljana
Številka TRR: SI56 2900 0005 1138 645
Namen: donacija
Koda: CHAR
Sklic: 00 2292-2018
Koda banke: BACXSI22

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.