5 razlogov, zakaj donirati za portala iskreni.net in Domovina

Uredništvo iskreni.net
Sobota, 19. maj 2018, 5:06
Image

1.

Predstavljamo vam mnoge vsebine, ki jih v drugih medijih ni najti. Z iskreni.net smo že 14 let izraz nove kulture družin v sodobnem svetu. Z Domovino pa že 3 leta obravnavamo družbene teme, ki se jim slovenski medijski mainstream izogiba ali jih obravnava izkrivljeno.

2.

Zagovarjamo vrednote, kot so zakonska ljubezen in zvestoba, odgovorno starševstvo, spoštovanje moškosti in ženskosti, kultura življenja in ljubezen do domovine. Vrednote, do katerih ima trenutna oblast precej drugačen odnos, zato so Zavodu Iskreni poti do financiranja iz javnih sredstev zadnja leta povsem zaprte.

3.

Temelj lastnega dela in spoštovanja do bralcev prepoznavamo v neodvisnosti. Največjo neodvisnost pa lahko dosega tisti, ki je v celoti odvisen od svojih bralcev. Priznamo, to je včasih težko, a po drugi strani tudi osvobajajoče. Zaupamo, da bralci prepoznavate našo neodvisnost in nam jo boste z donacijami še pomagali krepiti.

4.

Še vedno vztrajamo pri tem, da so naše dnevne vsebine na obeh portalih prosto dostopne. Vaša donacija zato ni »naročnina«, ampak predvsem »sponzorstvo«, s katerim omogočite uveljavljanje vrednot, ki so vam blizu. Vsak od naših donatorjev poskrbi, da lahko dosežemo še 200 drugih bralcev.

5.

Novinarsko delo je v slovenskem prostoru danes eno težjih, kar zadeva finančne pogoje. Naši medijski ekipi sestavljajo mame in očetje, ki krmarijo med poslanstvom v družini in svetu, ter mladi avtorji, študentje. Čeprav zaenkrat ne moremo omogočiti rednih zaposlitev, vsaka vaša donacija pomaga k pravičnejšemu plačilu za opravljeno delo.

Še malo ...
Do konca pomladne donacijske akcije je le še nekaj dni. Še danes nas podprite, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj!
0€
19.500€

92%

17.872€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.