Iščemo nove sodelavce!

Uredništvo iskreni.net
Sobota, 8. september 2018, 19:04
Image

Zavod iskreni razpisuje delovni mesti vodja pisarne ter vodja programov in vodilnega terapevta

Je za vas družina na prvem mestu? Tudi vi ugotavljate, da v družbi družina nima tistega mesta, ki ji pripada, in da je na tem področju mogoče še veliko postoriti? Ste pripravljeni sodelovati pri naših prizadevanjih za boljše medsebojne odnose in trdnejše družine? Bi radi družinam pomagali do bolj uresničenega življenja? Si želite, bi vaše delo imelo pozitiven vpliv na družbo in pripomoglo h kulturi življenja? Bi na tem področju radi rasli tudi sami? Potem se nam le oglasite. Imamo delo za vas!

V Zavodu Iskreni namreč iščemo vodjo pisarne ter vodjo programov in vodilnega terapevta oz. terapevtko, ki bo oblikoval in vodil ekipo terapevtov.

Področje: Vodja pisarne

Iščemo ključnega sodelavca, ki nam bo pomagal zagotavljati nemoteno delovanje procesov na vseh področjih, ki jih zavod Iskreni pokriva. Potrebujemo človeka, ki bo vestno, natančno in odgovorno opravljal administrativna in računovodska dela, zato bi radi, da mu je delo z računalniškimi programi, kot je MS Office, pa tudi z elektronsko pošto in družabnimi omrežji, čim bolj domače.

Želimo si, da bi poznal tudi osnove računovodstva, dela z računovodskim programom, dela z ostalimi, na prvi pogled strašljivimi, a za nas nepogrešljivimi orodji, pa lahko tudi priučimo. Za marsikoga bo prav naš novi sodelavec prvi neposredni stik z zavodom Iskreni in ključni sogovornik, na katerega se bodo obračali uporabniki in partnerji našega zavoda, zato želimo medse sprejeti sodelavca, ki se znajde na vseh komunikacijskih kanalih (komunikacija v živo, klasična pošta, splet in telefonska komunikacija) in zna tudi takrat, ko komunikacija postane občutljiva in napeta, sogovorniku pokazati, da ga razume in sprejema in da je pri nas dobrodošel. Še raje pa ga bomo sprejeli medse, če bo po začetnem obdobju uvajanja pokazal kaj ustvarjalnosti, pomagal napraviti svoje delovno mesto še učinkovitejše in s svojim delom postavil visok standard odličnosti.

Odgovornosti in delo:

o   Prodaja v trgovini Iskreni: komunikacija s strankami, spremljanje zalog, naročila ter odjave artiklov, odprema naročil v spletni trgovini, skrb za urejenost trgovine.

o   Administracijska opravila: sprejem, beleženje in usmerjanje pošte, odprema pošte, organizacije preskrbe s potrebnimi pisarniškimi materiali, tiskovinami in opremo.

o   Računovodstvo: izdajanje računov, knjiženje prejetih računov, plačilni promet, evidenca obveznosti in terjatev, blagajna, vpisi v CRM sistem.

o   Podpora izvedbi posameznih izobraževalnih programov: pomoč pri pripravi gradiv in materialov, občasna podpora pri izvedbi na terenu.

o   Komunikacija z uporabniki: pomoč uporabnikom in posredovanje informacij, celovita komunikacija, sprejemanje in urejanje prijav na programe, potrjevanje plačil.

o   Komunikacija s poslovnimi partnerji: sodelovanje pri načrtovanju terminov programov in sestankov, podpora posameznim projektom, kot so denimo rezervacije najema prostorov, opreme, namestitev ipd.

o   Upravljanje, urejanje, sistematizacija in vodenje podatkovnih baz uporabnikov programov.

o   Vodenje in urejanje arhiva zavoda ter skrb za red in čistočo prostorov.

o   Nadgradnja že obstoječih standardov delovnega mesta, vzpostavitev novih standardov in optimizacija procesov.

o   Sodelovanje na skupnih kolegijih in načrtovalnih srečanjih Zavoda Iskreni.

Kaj nudimo:

o   Pogodbeno delo ali zaposlitev za skrajšan delovni čas (6 ur) za leto dni, z možnostjo podaljšanja, s poskusnim delom za dobo 3 mesecev.

o   Fiksno mesečno plačilo.

o   Delovno okolje, ki omogoča celovito osebno in duhovno rast in sodelovanje v čedalje močnejši družinski organizaciji ter s tem ugodne možnosti za razvoj osebnega poslanstva.

Področje: Vodja programov in vodilni terapevt

Za vodenje programov in organizacijo področja terapij v zavodu Iskreni iščemo sodelavca, ki bo usposobljen za izvajanje terapij po modelu relacijske zakonske in družinske terapije in bo imel na tem področju že vsaj 1 leto delovnih izkušenj. Želimo si, da bi bil naš novi sodelavec ustvarjalen, sistematičen in komunikativen, da bi znal vztrajati in vzpodbujati sodelavce pri snovanju in izvajanju programov ter razvoju zakonske in družinske terapije.

Ker bo ena izmed njegovih najpomembnejših nalog načrtovanje programov, je pomembno, da bo znal prepoznati ključne potrebe zakoncev in družin. Pričakujemo tudi, da bo poznal osnovno delo z računalniškimi programi kot je MS Office, mi pa mu bomo pokazali, kako se dela z nekaterimi za nas nepogrešljivimi orodji. Zelo pomembno tudi, da mu komunikacija po različnih kanalih ne predstavlja težav (komunikacija v živo, klasična pošta, splet in telefonska komunikacija) in bo uspel tudi v nekoliko težavnejših in napetih okoliščinah uspešno najti skupni jezik. Ključno pa je, da bo na svojem delovnem mestu pokazal inovativnost in stremel k odličnosti.

Odgovornosti in delo:

o   Strateško načrtovanje programov: organizacija in optimizacija obstoječih programov in sodelovanje pri razvoju novih.

o   Spremljanje voditeljev programov: organizacija srečanj voditeljev programov, skrb za komunikacijo in povezovanje med voditelji.

o   Bdenje nad izvajanjem programov in spremljanje letnega načrta.

o   Promocija programov: priprava promocijskega materiala in promocijskih aktivnosti na spletu (Facebook, elektronska pošta …).

o   Razvoj področja terapij ter oblikovanje in vodenje tima terapevtov.

o   Promocija terapij s predavanji, članki in na druge načine.

o   Sodelovanje na skupnih kolegijih in načrtovalnih srečanjih Zavoda Iskreni.

Kaj nudimo:

o   Pogodbeno delo ali zaposlitev za skrajšan delovni čas (6 ur) za leto dni, z možnostjo podaljšanja, s poskusno dobo 3 mesecev.

o   Delovno okolje, ki omogoča celovito osebno in duhovno rast in sodelovanje v čedalje močnejši družinski organizaciji ter s tem ugodne možnosti za razvoj osebnega poslanstva.

o   Fiksno mesečno plačilo in dodatke.

o   Delo predvideva v prvem letu kombinacijo vodenja programov Zavoda Iskreni in razvoj področja terapij. Po letu dni pa je predvideno delo izključno na terapijah.

o   Pomoč na področju marketinga, medijev in celostnega pristopa do kadrov.

Če menite, da ste ravno pravi človek, ki bi lahko postal naš novi sodelavec, potem nam le hitro pišite na elektronski naslov kadri@iskreni.net. Od vas pričakujemo CV in kratko motivacijsko pismo, ki bo dolgo največ eno stran. Zraven seveda pripišite tudi, katero delovno mesto bi radi zasedli. Če nas boste navdušili, vas bomo poklicali in povabili na kavo.

Če vas še kaj zanima, pa se nam oglasite na isti elektronski naslov ali na telefonsko številko 0590 20 000.

Delovno mesto: Nazorjeva 1, 1000 Ljubljana

Začetek dela: predvidoma 22. oktobra 2018

Prijave: sprejemamo izključno na e-mail: kadri@iskreni.net

Rok za prijavo na interni razpis: vključno do 21. 9. 2018.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.