Hvala vam za izjemno podporo!

Leon Jagodic
Četrtek, 24. januar 2019, 17:18
Image

Decembrsko donacijsko akcijo 2018 smo zaključili z velikim uspehom

Decembrsko donacijsko akcijo, s katero smo zbirali sredstva za razvoj in organizacijo programov Zavoda Iskreni, smo z velikim uspehom zaključili 10. januarja, vendar se je vaša darežljivost nadaljevala tudi po njenem uradnem zaključku. Do danes smo tako zbrali 32.623,20 evrov. Hvala vam! Vaša podpora nas navdaja s hvaležnostjo, obenem pa nam nalaga odgovornost, da vaše darove kar najučinkoviteje porabimo za pomoč družinam.

Visoka rast podpore tako po številu donatorjev kot po višini donacije

Skupaj nas je podprlo 541 donatorjev, ki so v povprečju za družine namenili dobrih 60 evrov. Najvišja donacija, ki smo jo prejeli, je znašala 600 evrov, kar 99 donatorjev pa se je odločilo, da nas bodo podprli z vsaj 120 evroi. 491 donatorjev nam je svoj dar že nakazalo, 50 pa se jih je odločilo, da nas bodo podpirali celo leto.

V hvaležnosti za vaše zaupanje …

V decembrski donacijski akciji smo torej zbrali 32.623,20 evrov, kar pomeni, da smo v primerjavi z lansko decembrsko donacijsko akcijo zabeležili skoraj desetodstotno rast, načrtovani znesek 23.000 evrov pa smo presegli za več kot 40 odstotkov.

Tako velike rasti v podpori nismo pričakovali. Smo je pa zelo veseli, saj so potrebe na področju dela z družinami ogromne. Z zbranimi sredstvi bomo namreč lahko naredili veliko dobrega za slovenske družine, obenem pa je to tudi potrditev, da je naše delo plodovito in koristno in da nam zaupate.

Še enkrat hvala!

… prevzemamo odgovornost!

Z zbranimi sredstvi bomo lahko naredili veliko dobrega za slovenske družine, obenem pa je to tudi potrditev, da je naše delo plodovito in koristno ter da nam zaupate.Vaše zaupanje pa nam nalaga tudi odgovornost, da zbrana sredstva preudarno in kar najučinkoviteje unovčimo. Samo tako bomo namreč lahko obrodili obilen sad in upravičili zaupanje, ki ste nam ga izkazali.

Poleg uveljavljenih programov zato v tem letu želimo pripraviti nekaj novosti. V ta namen bomo že v prihodnjih dneh temeljito premislili, kakšne so potrebe na področju dela z zakonci in družinami, in sprejeli strateško odločitev, kam vložiti presežek zbranih sredstev. O novostih vas bomo na našem portalu seveda sproti obveščali.

Socialni sklad – pomoč ljudem v finančni stiski

Tako kot v preteklih decembrskih donacijskih akcijah smo tudi letos 10 odstotkov zbranih sredstev, 3.262,32 evrov, vložili v naš socialni sklad. To je naša desetina, s katero želimo omogočiti udeležbo na naših programih tudi tistim, ki si tega sicer ne bi mogli privoščiti. Hvala vam tudi v njihovem imenu!

 

Leon Jagodic, vodja zbiranja donacij

mag. Janja Grilc, vodja programov

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.