Zaupamo in ni nas strah!

Mojca Koren Lapajne
Sreda, 13. maj 2020, 5:00
Image
V teh korona razmerah je strah pogosta beseda. In pogosto doživljano čustvo. Celo pogosto izrabljena beseda. Strah nas je bolezni, strah nas je prihodnosti. Negotovi smo ob tem, kaj nas čaka in to negotovost spremlja strah.

A iskreno vam priznam – nas ni strah. Kljub vsemu, kar nam v teh časih otežuje delo, tako močno Vemo, da smo vam pri srcu in vemo, da vas z marsikaterim zapisom dvignemo v nov dan.zaupamo v naše poslanstvo, da smo utrjeni v zaupanju, da bomo obstali. In še naprej spodbujali rast odnosov znotraj vaših družin. In vam še naprej neutrudno kazali, kje je vaš varen pristan.

Vemo, da smo vam pri srcu in vemo, da vas z marsikaterim zapisom dvignemo v nov dan. Vemo, da si delimo vrednote in zaradi vas, ki nas prebirate, verjamemo, da lahko te vrednote širimo še v druge družine. Da preko vas lahko dosežemo še več ljudi, ki bodo skupaj z nami stopili na pot. Tako močno verjamemo v to, da bo vrednota družine obstala, da nas preprosto ni strah, da ne bi zmogli delovati tudi v prihodnjem letu.

Zakaj v Sloveniji potrebujemo medij iskreni.net

Ker širi resnico, ker spodbuja k povezanosti v družinah, ker ohranja dostojanstvo človeka! Ker vas vsak dan spodbudi k razmišljanju in dejanjem, kako postati boljši in kako narediti boljši svet okoli sebe, začenši pri svojih najljubših. Ker se zavzemamo za vrednote, ki želijo biti poteptane in jih vsak dan sproti dvigujemo na plano.

In tu potrebujemo vas, dragi redni bralci. Da nas kot prvo prebirate in skupaj z nami rastete in (p)ostajate stebri zdrave družbe. Da naše vsebine delite in s tem spodbujate še druge, da spoznavajo vrednost zdravih odnosov. Kot tretje pa potrebujemo tolikšno mero vašega zaupanja, da nam naklonite svoj dar. Da nas boste še naprej lahko prebirali, ob nas rasli in naše vsebine delili med ljudi, ki hrepenijo po polne(jše)m življenju!

Kako bomo vnovčili vaš dar?

Vsak vaš dar bomo skrbno in preudarno unovčili v pripravo in objavo vsebine, ki je vredna branja. Vsebine, ki spodbudi k razmišljanju, vsebine, ki širi prave vrednote. Največkrat gre za vsebine, ki jih ne najdete nikjer drugje! Predvsem pa ne gre za puhle in prazne vsebine, temveč za takšne, ob katerih se lahko kakovostno nahranite. Za takšne, ki vam po prebranem ni žal za čas, ki ste ga branju namenili.

Bi nas pogrešali?

Ljudje smo nagnjeni k temu, da odgovornost, ki ni jasno določena, radi prelagamo na druge. Saj poznate zgodbo o tem, ko naj bi na svatbo vsak prinesel liter vina, na koncu pa je bila v sodih sama voda, ker je vsak mislil, da se njegov liter vode pri takšni količini vina pa že ne bo poznal. Če bi torej naše vsebine, v kolikor jih v prihodnje ne bi bilo več, pogrešali, ne odlašajte! Ne čakajte na druge, da bodo omogočili obstoj portalu, ob katerem raste mnogo družin. Ne zanašajte se na druge, da nas boste lahko še naprej brali, temveč prispevajte svoj, pa čeprav še tako majhen košček k zgodbi o tem, kako spreminjamo srca!

Nas ni strah na glas povedati, katere vrednote so resnični temelj, vi pa pogumno postanite temelj, na katerem bomo lahko te vrednote oznanjali!

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.