9 razlogov, zakaj vi menite, da nas je vredno prebirati

Mojca Koren Lapajne
Četrtek, 23. april 2020, 5:00
Image
Pred dnevi smo vas povprašali, zakaj nas radi prebirate. Zakaj nas redno spremljate. Prosili smo vas, da nam zaupate, zakaj smo vam tako pri srcu. Kaj je tisto, kar najdete pri nas in napolni vašo dušo in vam da novih moči ter idej za družinski vsakdan? V čem je naša posebnost, zakaj se nas nikoli ne naveličate prebirati?

To smo vas vprašali, ker nam je vaše mnenje dragoceno. Ker smo tu za vas in zaradi vas!

In vaši odgovori? Hvala vam zanje! Ob njih smo dobili potrditev, da delamo dobro, da širimo prave vrednote, da nas podpirate v naših prizadevanjih za boljši jutri vseh družin!

Zakaj smo vam torej tako pri srcu?

Za začetek želim objaviti zapis naše bralke Mirjane Ličen, ki ga je kot zmagovalnega določil žreb.

"Ker so vaše objave realne, stvarne in uporabne. Ker ne širite podobe idealnih družin in posameznikov, temveč povprečnih ljudi, s katerimi se lahko poistovetimo. Ker vse skupaj začinite s humorjem. Ker nam pomagate povabiti Boga v naša življenja. Ker ste pozitivni."

Res nam je segel v srce. Hvala! Gotovo toliko kot vam, po vaših odgovorih sodeč, v srce sežemo mi. In kaj ste nam še sporočili?

1. "Podajate vsebine, katerih smo žejni kot suha zemlja vode"

Mnogi mediji so polni vsebin, ki hranijo um, dušo in duha. Toda s čim? Marsikaj zamegli naš um, zastruplja našo dušo in reže peruti duhu. Mi tega ne počnemo in smo hvaležni, da to prepoznate. Odpiramo poglede, dvigujemo krila, le z najboljšim hranimo dušo.

2. "Imate super berljive objave"

Ne dolgovezimo. Ne zapravljamo vašega dragocenega časa, temveč vam podamo bistveno. V načinu, ki je res gladko berljiv. Med našimi zapisi se ne pojavljajo moteče reklame, kar gotovo pripomore k dobri uporabniški izkušnji in čistosti zapisa. Med najbolj berljive objave zadnjih mesecev gotovo spada odgovor mame enajstletniku o odraščanju

3. "Imate realne objave, ob katerih čas kar beži"

Nismo popolni. Ne kot zakonci, ne kot starši. Ne kot prijatelji, niti ne kot sodelavci. A smo srčni, in vedno ko pademo, to priznamo. Včasih zapišemo. Se objamemo. Posmejimo. In gremo dalje. Novim realnim dogodivščinam naproti.

4. "Ker vam ni vseeno, kaj se dogaja z odnosi

Ne, res nam ni. Ni nam vseeno za to, da je vedno več ločitev. Ni nam vseeno, ko vidimo, koliko staršev še vedno ne najde pristnega stika z otrokom. In ne nehamo verjeti svojim sanjam, da bi to spremenili. Zato vas tudi spodbujamo, usmerjamo in odpiramo oči tam, kjer vsi včasih malo zaspimo.

5. "Podajate zares praktične in aktualne nasvete"

Na prvo mesto postavljamo vaše potrebe in smo nanje odzivni. Tako smo bili prvi, ki smo že v petek, na zadnji dan pouka pred zaprtjem šol, za vas pripravili nekaj nasvetov o poučevanju doma.

6. "Zavzemate se za življenje"

Ena naših temeljnih vrednot je zavzemanje za življenje. Zato vam pogosto postrežemo s pozitivnimi zgodbami družin, ki so se odločile za življenje kljub nezavidljivi situaciji, v katerih se znajdejo. Ena takih je gotovo zgodba družine Ban.

7. "Sežete do srca"

Avtorji smo zakonci, starši, študentje in mladi odrasli, ki svoj vsakdan predstavimo v vsej njegovi realnosti. Naše zgodbe niso izmišljene, temveč so del naših življenj, so naše izkušnje. In te delimo z vami – iz srca do srca. Ker te štejejo največ. Se še spomnite tega dečka, ki je postal "mamina nagrada?"

8. "Vaše objave imajo pridih humorja"

Avtorice in avtorji objav smo pozitivno naravnani, z zdravim smislom za humor, z ogromno volje do življenja in energije ter idej, ki jih praktično ne zmanjka. Vse to se odraža tudi v naših člankih in ravno pridih humorja je tisto, kar ob vsem resnem danes vsi močno potrebujemo.

9. "Ker ste iskreni!"

Naše ime nas seveda najiskrenejše izraža :) Iščemo resnico, tudi če včasih malo zaboli. Povemo na glas, četudi se jih veliko obrne stran. A za tem stojimo – ker lahko! Ker ni nikogar nad nami, ki bi nam narekoval, kaj naj pišemo, za kaj naj se zavzemamo in česa ne smemo objavljati. Smo le v isti liniji, mi in vi, spoštovani donatorji, s katerimi delimo iste vrednote in si skupaj želimo, da bi se razširile čim dlje. Da bi se (ponovno) ukoreninile v ljudi. Zaradi vas smo lahko iskreni še naprej!

Nas tudi vi podpirate iz istih razlogov? Tudi vi pri nas najdete resnico, pristnost, prave vrednote? Smo za vas in vašo družino vir dobrih idej, vir spodbud? Vabim vas, da nas podprete, da bomo lahko še naprej skupaj širili zgodbe, ki so vredne branja!

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.