Še 3 dni: Zakaj je v zadnjih dneh vredno donirati za iskreni.net?

Uredništvo iskreni.net
Torek, 13. junij 2017, 9:40
Image
tri dni pred iztekom
Prav na dan začetka naše pomladne donacijske akcije, pred dobrim mesecem dni, se je zgodilo nekaj, v čemer zdaj, 3 dni pred rokom za iztek akcije, lahko prepoznamo zanimivo znamenje ...

 

Prav na dan začetka pomladne donacijske akcije smo namreč objavili članek, ki je bil v letu 2017 doslej daleč najbolj bran.

S porodniške se je oglasila naša stalna avtorica Eva in iz srca mamice, ki skupaj z očetom izkuša lepoto materinstva, napisala članek Zakaj je lažje imeti tri otroke kot dva ali enega.

Ko postavimo članek na splet, si avtor in urednik večinoma že ustvarita pričakovanje, ali bo določena vsebina »potegnila« ali ne. Tudi pri tem članku smo pričakovali, da bo za naše občinstvo zanimiv, nihče pa si ni predstavljal, da bo tako zelo bran.

Tako nam je bilo prav na dan začetka pomladne donacijske akcije, 4. maja 2017, dano lepo znamenje, lepa spodbuda: »Zato smo tukaj. Da oznanjamo kulturo življenje, veselje biti družina.«

Danes, 3 dni pred iztekom akcije, nam to znamenje daje upanje, kljub temu da smo zaskrbljeni, ker smo še daleč od cilja.

Šele na pol poti do cilja 25.000 EUR

Edinstvenost poslanstva iskreni.net je za prihodnje leto še vedno na kocki. 3 dni pred iztekom donacijske akcije smo šele na polovici zadanega cilja. 25.000 EUR, ki smo jih želeli zbrati in ki bi nam omogočili mirno ustvarjanje in razvoj, je najbrž nedosegljivih.

V ekipi že prilagajamo načrte, da bomo lahko preživeli tudi z manj. A z 12.500 EUR, kot smo jih zbrali v tem trenutku, bo to zelo težko.

Vendar računamo na velikodušnost bralcev, ki se pogosto pokaže prav v zadnjih dneh akcije.

420 bralcev nas je že podprlo. Bi se jim pridružili tudi vi?

V odprtem svetu interneta danes težko preživijo tudi veliko močnejši igralci, kot je drobna ekipa iskreni.net.

Preživijo pa lahko tisti, ki imajo jedro zvestih podpornikov. Donatorjev, ki so jim vrednote medija tako blizu, da so pripravljeni donirati – da bodo lahko brali sami in omogočili dobre vsebine tudi drugim.

420 bralcev nas je že podprlo. Da preživimo, je potrebno dodati še kako stotico.

Prosimo vas, podprite nas, in omogočite, da se bomo na spletni strani www.iskreni.net ob dobrih vsebinah srečevali še naprej.

 

doniraj-sedaj-iskreni-300

(Vzporedno poteka akcija za sorodni družbeni portal domovina.jeDonirate lahko za oba medija skupaj ali samo za portal iskreni.net.)

 

 

Še malo ...
Do konca pomladne donacijske akcije je le še nekaj dni. Še danes nas podprite, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj!
0€
19.500€

90%

17.547€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.