Božični intervju: Gregor Čušin

Uredništvo iskreni.net
Sreda, 28. december 2016, 17:23
Image
gregor cusin intervju
Gregor Čušin, avtor letošnje adventne akcije na iskreni.net, je bil gost božičnega intervjuja na TV Slovenija. Odkrito in obenem s humorno distanco je spregovoril o svojem dramskem poklicu, katolištvu in pa predvsem o svoji družini. Priporočamo ogled!

Gregor Čušin ima z ženo Melito 6 otrok. Družina živi na Koroški Beli. Sam zase pravi, da je kljub obilici njegovega umetniškega ustvarjanja zanj biti oče najpomembnejše poslanstvo.

V intervjuju spregovori, kako v družini praznujejo božič in kako se kljub napetostim decembrskega nekaj dni pred božičem zberejo in zavežejo, da bodo potrpežljivi.

Gregor nam tudi razkrije, kako sta in obenem nista z ženo načrtovala tako veliko družino. Pove pa tudi, da je iz preračunavanja strarostnega razmika med svojimi brati in sestrami zasumil, da je sam kot zadnji, peti otrok, potrkal na vrata življenja nepričakovano ...

Gregor s hvaležnostjo spregovori tudi o svojih starših in izrazi občudovanje do očeta, ki je, kljub temu da je pustil službo zavarovalniškega cenilca in se posvetil svojemu srčnemu poklicu, slikarstvu, uspel preživeti tako veliko družino.

Če se intervjuja še niste ogledali, ga toplo priporočamo!

Gregorja Čušina je v studiu TV Slovenija gostil novinar Jože Možina.

 

intervju

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.