ZAKONSKA IN DRUŽINSKA TERAPIJA

image

Se v odnosu kdaj počutite neslišani, nerazumljeni, razočarani? Se vam kdaj zdi, da ste izgubili stik s seboj ali z zakoncem? V odnosu pogrešate intimnost?

Z zakonsko terapijo bosta ponovno vzpostavila stik in dobila prostor za neizgovorjene besede in čutenja. Hkrati zakonska terapija pomaga sprejeti vajine razlike, odkriva vajina najgloblja hrepenenja, izboljša komunikacijo in vaju močneje poveže.

KDAJ?

Po dogovoru.

KJE?

Nazorjeva 1, Ljubljana

TRAJANJE

Uvodno srečanje + 12 terapij.

Za koga je terapija primerna?

  • Vzpostaviva stik.
  • Prepoznava svoje potrebe.
  • Sprejmeva razlike.
  • Vzpostaviva zdrav odnos.
image

Družinska terapija ponuja možnost za razumevanje stiske, ki jo v družinskih odnosih doživljajo tako otroci kot tudi starši. Starši bodo lažje razumeli, kako njihovo otroštvo in čustvena prtljaga vplivata na otroka in odnos z njim. Pravzaprav otroci s svojim vedenjem ali telesnimi simptomi prvi pokažejo, da so starši pod stresom. Terapija lahko odpre pot k bolj sproščenim in zdravim odnosom med starši in otroki.

Zakonska in družinska terapija temelji na relacijskem zakonskem in družinskem modelu ter je namenjena zakoncem, družinam in posameznikom, ki so se znašli v stiski ali želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja.

terapije izvajajo usposobljeni zakonski in družinski terapevti

Monika Burjek

zakonska in družinska terapevtka

Janja Grilc

zakonska in družinska terapevtka

image

Potek in cena

Zakonska in družinska terapija se prične z uvodnim srečanjem, ki je spoznavno in informativno. Cena tega srečanja je 20 eur.

V nadaljevanju sledi 12 terapevtskih srečanj, ki potekajo tedensko. Vsako traja 50 minut. Cena posameznega srečanja je 35 eur.

Pogosta vprašanja

Oblikovali smo socialni sklad, ki je namenjen vsem, ki so se znašli v finančni stiski. Del kotizacije tako pokrijemo vsem, ki so se znašli v hudi stiski in nas prosijo za pomoč. Več informacij dobite na petra@iskreni.net.

Terapije se lahko udeleži tudi posameznik, priporočljivo pa je, da prideta oba.