Dni

Ur

minut

sekund

2019-12-13 18:00:00

Vikend za pare, ki čakajo otroka .... otroka pa ni in ni

  • 13. do 15. december 2019, Nazarje
  • pričevanja, duhovnost, terapevtski vidik
  • čas za pogovor v paru, izmenjava izkušenj
image

Olajšajta si čakanje!

Vikend je namenjen zakoncem, ki čakajo in hrepenijo po otroku – otroka pa ni in ni. Namen vikenda je, zakoncem vliti poguma in upanja ter olajšati in osmisliti čakanje. Tako skozi pričevanja, poglobitev duhovnosti, kakor tudi s časom za vaju in druženjem s pari, ki se soočajo z enakimi vprašanji.

Predavanji terapevtke in FertilityCare svetovalke bosta ponudili nekaj konkretnih predlogov, ki vam bodo morda odprli še kak pogled na plodnost in zanositev.

Kdaj?

13. do 15. december 2019

Kje?

Dum duhovnosti Nazarje

Za koga?

Za pare, ki želijo svoje čakanje olajšati

  • pričevanja in duhovnost
  • terapevtski vidik
  • osebni pogovor
  • možnost druženja
image

Kaj lahko pričakujta?

Vikend bodo vodili duhovnik in zakonca, ki imata lastno izkušnjo čakanja, zato verjamemo, da bo vikend bogata izkušnja, ki vama bo čakanje vsaj nekoliko olajšala, morda tudi osmislila.

Pričevanja: z nami bodo svoje preizkušnje delili pari, ki so bili pred leti v podobnem položaju, danes pa so blagoslovljeni z družinami. Zgodbe bodo raznolike, kakor so raznolika naša življenja, zagotovo pa nam bodo vlile poguma in moči, da bomo lažje čakali še naprej.

Duhovnost: še posebej bomo prosili za izpolnitev naših hrepenenj, odgovore na naše »zakaj« bomo iskali v svetopisemskih zgodbah.

Terapevtka zakonske in družinske terapije bo spregovorila iz svoje izkušnje in razložila, kaj vse vpliva na našo plodnost in zanositev.

Svetovalka FertilityCare bo predstavila ženski cikel ter metodo NaPro, s katero lahko premagamo težave pri zanositvi.