Dni

Ur

minut

sekund

Vikend za pare, ki čakajo otroka .... otroka pa ni in ni

  • datum bo znan v kratkem
  • pričevanja, duhovnost, terapevtski vidik
  • čas za pogovor v paru, izmenjava izkušenj
image

Olajšajta si čakanje!

Vikend je namenjen zakoncem, ki čakajo in hrepenijo po otroku – otroka pa ni in ni. Namen vikenda je, zakoncem vliti poguma in upanja ter olajšati in osmisliti čakanje. Tako skozi pričevanja, poglobitev duhovnosti, kakor tudi s časom za vaju in druženjem s pari, ki se soočajo z enakimi vprašanji.

Predavanji terapevtke in FertilityCare svetovalke bosta ponudili nekaj konkretnih predlogov, ki vam bodo morda odprli še kak pogled na plodnost in zanositev.

Kdaj in kje?

datum bo znan v kratkem

Za koga?

Za pare, ki si želijo olajšati čakanje na otroka

Cena

196 eur/par (vključuje vse - polni penzion in program)

  • pričevanja in duhovnost
  • terapevtski vidik
  • osebni pogovor
  • možnost druženja
image

Kaj lahko pričakujta?

Vikend bodo vodili duhovnik in zakonca, ki imata lastno izkušnjo čakanja, zato verjamemo, da bo vikend bogata izkušnja, ki vama bo čakanje vsaj nekoliko olajšala, morda tudi osmislila.

Pričevanja: z nami bodo svoje preizkušnje delili pari, ki so bili pred leti v podobnem položaju, danes pa so blagoslovljeni z družinami. Zgodbe bodo raznolike, kakor so raznolika naša življenja, zagotovo pa nam bodo vlile poguma in moči, da bomo lažje čakali še naprej.

Duhovnost: še posebej bomo prosili za izpolnitev naših hrepenenj, odgovore na naše »zakaj« bomo iskali v svetopisemskih zgodbah.

Terapevtka zakonske in družinske terapije bo spregovorila iz svoje izkušnje in nam osvetlila procese, ki se v času čakanja odvijajo v odnosu med zakoncema ter opozorila na pasti, v katere se zakonski odnos v takšni preizkušnji lahko ujame.

Svetovalka FertilityCare bo predstavila ženski cikel ter metodo NaPro, s katero lahko premagamo težave pri zanositvi.

Valentina in Matic Pavlič

poročena 8 let, starša 1 otroka

Pogosta vprašanja

Seveda, udeleženci lahko le poslušajo. Deljenje osebnih izkušenj, mnenj, razmišljanj sicer zmeraj bogati tudi ostale, a tega od vas nikakor niti ne zahtevamo niti pričakujemo. Kdor bo želel, bo lahko podelil z ostalimi udeleženci toliko, kolikor bo čutil, da lahko.

Zaradi ranljivosti teme, ki se je bomo lotili, in celostnega programa, znotraj katerega se bodo vsebine dopolnjevale in stopnjevale, si želimo, da so pari prisotni na celotnem programu. Razumemo, da obstajajo izredne situacije, zato predlagamo, da nas v takem primeru kontaktirate in se bomo osebno pogovorili o vašem primeru.