Maja in Tadej Janež

Maja in Tadej Janež

poročena 4 leta, starša 2 otrok

Maja in Tadej Janež sta eden izmed mlajših voditeljskih parov, ki s svojo srčnostjo in zgledom pri e-pripravi na zakon že četrto leto pomagata parom spoznavati lepoto zakona. O svoji izkušnji priprave na zakon pravita, da je bila to za njiju odločna naložba v zakon. In da želita to, kar sta dobila sama, posredovati tudi naprej.

»Priprava na zakon naju je ‘prisilila’, da sva se pogovarjala o širokem naboru tem, tudi o tistih manj prijetnih, o katerih se sicer verjetno ne bi pogovarjala. Hkrati pa zdaj ugotavljava, da sva s prenekaterim neobremenjenim pogovorom, ki sva ga imela takrat, zgradila temelj, na katerem lahko zdaj v zakonu gradiva naprej.

Želiva si, da bi s svojim zgledom mlade navdušila za zakon. Obenem pa se še zelo dobro spominjava svoje priprave na zakon in pomembnosti le-te. Spoznala sva tudi, kako dragoceno je vodenje e-priprave tudi za rast in poglabljanje najinega odnosa.  Izkušnje udeležencev naju bogatijo, s svojim razmišljanjem pa naju izzivajo, da določene teme še poglobiva.«