Odmevi na postno akcijo

Thumbnail

Na iskreni.net z veseljem spremljamo vaše odzive na letošnjo postno akcijo. Veseli smo pohval, kritike in predlogi pa nam bodo omogočili, da bo postna akcija naslednje leto še boljša.  

Izbira teme in koncept postne akcije sta vsako leto še poseben izziv. Prav zato smo bili letos še posebej veseli velikega števila vsakodnevnih klikov. Prav tako nam je v veselje podatek, kako različni »profili« so bili vključeni v akcijo: ne samo zakonski pari, ampak tudi pari v pripravi na zakon, posvečene osebe in samski.

Kot zanimivost lahko zapišemo še, da je bilo izmed zakoncev, ki so reševali anketo, kar nekaj parov, poročenih manj kot pet let, pa tudi kar nekaj parov s kilometrino nad 30 let zakona. Par z najdaljšim zakonskim stažem, ki je sodeloval v anketi, je poročen 43 let.

Ti drobni podatki nam kažejo, kako širok obseg in doseg ima postna akcija. Hvaležni smo za to, da lahko s svojimi vsebinami nagovarjamo toliko različnih »ciljnih skupin«.

 

Kaj ste nam sporočili?

Z vami želimo deliti še nekaj sporočil, ki so nas še posebej nagovorila.

Spoštovani prijatelji na Iskreni. net. HVALA VAM. Hvala vam za vašo podarjeno postno akcijo, za vaš trud in prizadevanje za dobro. Naša družinska VELIKA NOČ je bila letos resnično VELIKA. Sami smo se zato trudili tudi zato, ker ste nas vi vsi k temu spodbujali. Toliko lepih besed je bilo zapisanih … Vse postne vsebine sva si z možem sprintala, jih prebrala, veliko uresničila in jih spravila v posebno mapo. Tako jih bova lahko v branje vzela tudi med letom, saj se nama zdi prav, da vse napisano živiva in upoštevava tudi v bodoče. Ni vsak dan rožnat in popoln, je pa lažji, ker so z nami vaše bogate vsebine in nagovori. Bog vas blagoslovi! Lepo vas pozdravljata Andrejka in Milan

Čeprav sva midva že malo starejši letnik, se vam letos pridružujemo tretjič. Za vzpodbudo nam in v potrditev vam, ki se trudite ustvarjati življenje bolj krščansko, predvsem pa lepše. Ljuba

Hvala vam za vaš trud. Nama je postna akcija zelo všeč in je čudovit izziv za postni čas. Večkrat se nama zdi, da se je veliko lažje odpovedati kavi ali čokoladi, kot pa storiti nekaj zase. Vaša postna akcija je vredna vseh pohval, saj je zelo dobro zasnovana. Mateja

 

Vsako leto nekaj novega

Veseli smo, da so bile spremembe, ki smo jih naredili v primerjavi z lanskim letom, uspešne, saj na to kaže kar nekaj komentarjev, med drugimi tudi ta:

V primerjavi z lanskim letom je bilo letos ravno prav vsebin; lani nama je namreč malo zmanjkovalo časa, ker je bilo nalog v postni akciji res veliko. No, kljub temu, da je bilo letos manj aktivnosti in več časa za pogovarjanje, nama je par tem ostalo in jih nadaljujeva v po-postnem času. Pohvale za teme in dobro napisana besedila za posamezne dneve.

Ob tem pa smo hvaležni tudi za vaše predloge in kritike, saj nam bodo v veliko pomoč naslednje leto.

Čeprav vedno ne bomo mogli zadovoljiti vseh J Tudi letos so na primer komentarji glede dolžine in poglobljenosti akcije zopet uravnoteženi – nekateri bi si želeli še bolj poglobljeno in razširjeno vsebino, drugi pa bi skrajšali in upočasnili tempo.

 

Ob koncu …

Želimo vam, da bi veselje ob vstalem Kristusu celo leto odmevalo v vaših zakonih v vaših odnosih!

Kdor še ni komentiral postne akcije, pa bi si to želel, vas vabimo, da to stori na tej povezavi. Tistim pa, ki ste to že storili, se najlepše zahvaljujemo!

 

 

Izžrebani nagrajenci postne akcije:

 

  1. Simona Pušenjak

  2. Tatjana Travnikar

  3. Monika Grmek

  4. Nina Pirc Vovčko

  5. Andreja Lenart 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja