Zbrali smo več kot 29.000 EUR. Hvala!

Uredništvo iskreni.net
Sreda, 17. januar 2018, 8:23
Image

16. januarja 2017 smo zaključili decembrsko donacijsko akcijo, s katero smo zbirali sredstva za programe in delovanje Zavoda Iskreni v letu 2018. Zbrali smo več kot 29.000 EUR. Hvala vam!

Od tega ste nam nekaj več kot 20.000 EUR nakazali že tekom akcije (v decembru in prvi polovici januarja), skoraj 9.000 evrov pa nam boste tisti, ki ste se odločili za ta način, nakazovali čez celo leto.

349 donatorjev, povprečna donacija 83 EUR

Skupaj vas je doniralo 349 donatorjev, kar pomeni, da povprečna donacija znaša 83 evrov. Najvišja donacija v enkratnem znesku je bila 960 evrov, najvišja donacija, ki jo bo donator nakazal v več obrokih čez leto, pa 720 evrov.

Velikodušnost, ob kateri lahko samo hvaležno snamemo klobuk!

Zastavljeni cilj ste presegli za več kot tretjino

Na začetku akcije smo si zastavili cilj, da bi zbrali 21.000 EUR. To je minimalni znesek za ohranjanje ravni izobraževalnih programov, kot smo jo imeli lani.

Vaše donacije ne pomenijo samo višine zneska, s katerim bomo lahko naredili veliko dobrega. Pomenijo predvsem potrditev, da nam zaupate, da nas podpirate ter da so vam naši programi všeč.

29.000 EUR donacij pa pomeni, da ste načrtovani znesek presegli za več kot tretjino. Obenem ste za več kot šestino presegli tudi vsoto donacij, zbranih v lanski decembrski donacijski akciji.

Znesek, ki ste nam ga namenili, nas je zelo razveselil. Ne pomeni namreč samo višine zneska, s katerim bomo lahko v tem letu naredili veliko dobrega; pomeni nam predvsem potrditev, da nam zaupate, da nas podpirate ter da so vam naši programi všeč.

Hvaležnost in odgovornost

Hkrati pa ta znesek pomeni še nekaj – poleg hvaležnosti čutimo do vas, donatorjev, tudi izjemno odgovornost. Da vaš denar porabimo čim bolj preudarno in pametno. Da sredstva oplemenitimo z našim znanjem in izkušnjami ter vam jih kot »mnogoteren sad« povrnemo v obliki dobrih vsebin.

Tako na že »utečenih« programih kot z novostmi, ki jih bomo lahko pripravili. Ena izmed novosti – delavnica za starše o spolni vzgoji – vam je že na voljo in se nanjo že lahko prijavite!

Naša desetina – 2.900 EUR za socialni sklad

Za naš socialni sklad smo tako kot doslej tudi letos namenili 2.900 EUR, to je desetino zbranih donacij. S pomočjo teh donacij z vašo pomočjo omogočamo udeležbo na naših programih družinam v finančni stiski.

Hvala vam tudi v njihovem imenu!

Več o socialnem skladu si lahko preberete tukaj.


Potrebe na področju dela z zakonci in družinami so ogromne

Iz odzivov in pogovorov ob naših programih ugotavljamo, da so potrebe na področju dela z zakonci in družinami velike.

Sodelavci Zavoda iskreni.net smo se dali na razpolago za to poslanstvo, ki pa ga brez vas, naših zvestih donatorjev, ne bi mogli opravljati.

Zato se vam še enkrat zahvaljujemo za vašo podporo! Skupaj se trudimo in delamo za rast naših družin.

Leon Jagodic, vodja zbiranja donacij
Petra Lukan, vodja programov

Foto: tsl.org, arhiv iskreni.net

Še malo ...
Do konca pomladne donacijske akcije je le še nekaj dni. Še danes nas podprite, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj!
0€
19.500€

92%

18.002€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.