Zazrita si v oči - ker je vajin odnos pomemben

Klavdija Kralj
Petek, 31. januar 2014, 4:59
Image
close-eye-contact

Se spominjata prijetnega občutka, ki je prevzel celo telo ob navzočnosti ljubljene osebe? In kako se, ko se srečata, počutita danes, kot zakonca?

Zelo verjetno in normalno je, da imata potrebo po dodatnih stimulacijah za še bolj izpolnjujoč zakon. ​Zato sodelavci iskreni.net pripravljamo nov, svež program za zakonce Zazrita si v oči*, ki bo temeljil na dejanskih izkušnjah slovenskih zakoncev.

Že ob pripravi programa sva se z možem kot zakonca močno povezala in dobila svežino v najin odnos. Prepričana sem, da se bo to zgodilo tudi pri vaju, ker si bosta pripravljena podariti čas, ki bo okrepil vajino zakonsko obljubo. Ob tem vama bo »navržen« tudi oddih v prijetnem okolju. Program je zastavljen tako, da si bosta duhovno in  telesno odpočila. Mogoče bosta po nekaj letih končno spala v strnjenem kosu? Gotovo pa bosta na valentinov večer zaplesala in izkoristila priložnost, da svoje telo začutita tudi v Šmarjeških toplicah.

V timu smo si bili enotni, da naš vikend nikakor ne sme miniti brez tega, da pričujemo o čudovitem Božjem načrtu za zakonsko spolnost. Prizadevali si bomo, da bosta začutila, v čem je srž postati dar za drugega.

Seveda, pa se bomo dotaknili tudi teme, kakršne so različnost spolov (kaj potrebuje žena in kaj potrebuje mož), usklajevanje poklicnega in družinskega življenja in nenazadnje tudi kako ohranjati pristno veselje v družini.

Vabljena sta, da prisluhneta vsem temam, a bosta hkrati svobodna za izbiro med ponujenim programom. Zavedamo se, da je kljub kakovostnim vsebinam naš vpliv na vajin zakon samo tako veliko, kot si želita vidva.

Nad nami vedno bdi On, ki je Ljubezen in tudi nas vabi v ljubezen. Zato bo ob udeležbi na vikendu Zazrita si v oči tudi prava – idealna priložnost, da obnovita svojo poročno obljubo ter prosita za Njegov blagoslov.

Izkoristita priložnost, da se zazreta v oči svojega življenjskega sopotnika in spet začneta čutiti, kako je biti ljubljena žena in kako je biti spoštovan mož.

Podrobnejši program vikenda

Petek, 14. 2. 2014

Vstop v vikend: spoznavanje, predstavitev programa (začetek programa ob 17h, prej možnost za telesni oddih v toplicah, savni ali fitnesu**) 
Vsebinski sklop: Različnost spolov, ki ostaja večni izziv: kaj potrebuje žena in kaj potrebuje mož
Valentinov ples (kot uvod posebej za to priložnost pripravljena večerja)

Sobota, 15. 2. 2014

Vsebinski sklop: Usklajevanje družinskega in poklicnega življenja
Vsebinski sklop: Družinske finance
Kosilo
Prosto popoldne: telesni oddih v toplicah, savni ali fitnesu
Vsebinski sklop: Božji načrt za zakonsko spolnost
Večerja
Sveta maša z obnovitvijo poročnih obljub  

Nedelja, 16. 2. 2014

Vsebinski sklop: Družabne igre in vzdrževanje pristnega veselja v življenju družine
Vrednotenje in zaključek
Kosilo
Prosto popoldne: telesni oddih v toplicah, savni ali fitnesu

* Iskreni.net bo vikend seminar za zakonce izvedel brezplačno, krijete le stroške namestitve v Šport hotelu Otočec.

** Savna in bazeni bodo za udeležence vikenda Zazrita si v oči na voljo v Šmarjeških toplicah, ki so od Otočca oddaljene 5 minut vožnje z avtom. Hkrati bo v Hotelu Šport, kjer bo potekal tudi program, udeležencem ves čas na voljo tudi fitnes. 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor