Preberite si, kaj smo sv. Miklavžu svetovali na iskreni.net

Uredništvo iskreni.net
Sobota, 25. november 2017, 9:16
Image
neza in miklavz 400

Pred nekaj dnevi nas je v prostorih iskreni.net v Ljubljani obiskal častitljivi mož – sveti Miklavž. Vsako leto se rad ustavi pri nas, saj ve, da z vsakim nakupom podpre naše delo za zakonce in družine.

Mi pa mu vedno radi svetujemo, kaj so za naše družine res lepa in kvalitetna darila

Letos smo Miklavžu svetovali 3x3 knjige (za otroke, mlade ter može in žene), pa še nekaj drobnarij iz našega prodajnega kotička.

Ob slovesu nam je dejal, da se bo najbrž še oglasil. Pošljite ga v našo trgovino tudi vi in s tem podprite iskreni.net! 

 

Miklavževe knjige za otroke

Spodobi se, da sveti Miklavž prinese kakšno knjigo s svetopisemsko vsebino, kajne? Ali pa lepe molitve za otroke. Ni nam bilo težko najti treh, ki smo mu jih priporočili.

molitve slikanica

1. Molitve

Zanimiva kombinacija molitvenika in slikanice. V za molitvenik neobičajnem formatu so namreč zbrane velike cerkvene molitve in molitve svetnikov. Nagovarjajoče ilustracije sodobnega francoskega slikarja Érica Puybareta.

kupi

 

bozji zaklad

2. Božji zaklad

Izviren slovenski strip, v katerem spoznamo Ano in Tomija, ki preživljata počitnice v Sveti deželi. V ruševinah neke cerkve najdeta izjemno staro Sveto pismo, ki ima čudežno moč. Kdor namreč položi roko na knjigo in iz nje bere, lahko vstopi v zgodbo. In tako se znajdeta pri vhodu v betlehemski hlevček, v katerem se rodi Jezus ...

kupi

 

101 svetopisemska naloga

3. 101 svetopisemska naloga

Za otroke, ki radi ustvarjajo, pa bo zanimiva 101 svetopisemska naloga, ki jih bo popeljala v svet svetopisemskih likov. Spoznali bodo zgodbe o stvarjenju, o Abrahamu in zvezdni noči pa Jonovo zgodbo. Naloge bodo različne, od dopolnjevanja besed, lepljenja nalepk, risanja do barvanja …

kupi

Miklavževe knjige za mlade

Miklavža smo navdušili z Vesoljsko trilogijo angleškega pisatelja C. S. Lewisa, sicer znanega predvsem kot avtorja Zgodb iz Narnije. Kako ga ne bi, saj je osrednja tema trilogije boj med dobrim in zlom ...

s planeta molka

1 S planeta molka

Jezikoslovca in profesorja na Cambridgeu dr. Elwina Ransoma med pohajkovanjem po podeželju ugrabita veliki fizik Weston in njegov pajdaš Devine ter ga z vesoljsko ladjo odpeljeta proti planetu Malakandri. Moža nameravata izropati malakandrske zaklade, Ransoma pa žrtvovati prebivalcem planeta ...

kupi

 

potovanje na venero

2 Potovanje na Venero

V drugem delu je profesor Ransom poslan na Perelandro, planet, ki mu ljudje pravimo Venera. Njegova naloga je rešiti planet pred zlo silo, ki ga želi uničiti in tako izbrisati staro in plemenito civilizacijo.

kupi

 

ta ogabna moc

3 Ta ogabna moč

Tudi v tretji knjigi se profesor Ransom bojuje proti zlu. Junaka Jane in Mark se kmalu po poroki znajdeta v težavah, saj Marka povabijo v organizacijo NIKE, ki želi prevzeti oblast na Zemlji. Jane spozna nevarnost, zato poišče dr. Ransoma. Ugotovita, da so se zle sile zarotile proti človeštvu in se zbirajo na Zemlji ...

kupi

Miklavževe knjige za može in žene

Za može in žene, atije in mamice pa smo Miklavžu ponudili  nekoliko zahtevnejše branje. Seveda iz koša iskreni.net ponudbe za gradnjo lepih zakonskih odnosov.

ljubezen in spostovanje

1 Ljubezen in spoštovanje

Raziskave kažejo, da med zakonskim prepirom mož najpogosteje odklonilno reagira, ko se ne počuti spoštovanega, žena pa takrat, ko se ne počuti ljubljene. Avtorja Emerson in Sarah Eggerichs zato verjameta, da žensko najbolj motivira ljubezen, moškega pa spoštovanje ...

kupi

 

poroci se in bodi podrejena

2 Poroči se in bodi podrejena

Provokativen naslov izpod peresa italijanske novinarke in publicistke Constanze Miriano. Toda knjiga je ravno zaradi poguma pisateljice, ki se je javno postavila proti feminističnemu radikalizmu, postala mednarodna uspešnica.

kupi

 

poroci se in umri zanjo

3 Poroči se z njo in umri zanjo

Še druga knjiga Constanze Miriano, ki pa govori o moškem, ki mora znova najti svojo možato, očetovsko, vplivno vlogo. Vlogo, ki se je malce izgubila, tako da imamo prevečkrat zbegane moške, slabo pripravljene prevzeti odgovornost za najbolj občutljive zadeve in poskrbeti za ravnovesje družine.

kupi

In še nekaj drobnarij in Miklavževega koša ...

usta

NOVO! Če bi imel usta

CD otroškega pevskega zbora Postružki iz župnije Ljubljana – Sveti Križ.

kupi

 

fatima

NOVO! Fatima: Zadnja skrivnost

DVD ob stoletnici prikazovanj v Fatimi, ki podrobneje predstavi prikazovanja v Fatimi in spremembe, ki so posledica teh prikazovanj vse do današnjih dni.

kupi

 

popokovina

Popkovina

Nežne in pomirjujoče duhovne pesmi Judita Karba.

kupi

 

na poti z marijo

Na poti z Marijo, Jezusovo materjo

Svetopisemska družabna igra za vso družino.

kupi

 

midva se igrava

DŠkatla Midva se igrava

Prikupna in zabavna igra, ki bo popestrila vajin skupni čas.

kupi

 

Poglejte tudi ostalo Miklavževo ponudbo v trgovini Iskreni.net!

Obiščite nas v naši prodajalni na sedežu iskreni.net, Nazorjeva 1 v Ljubljani, ali nakupujte v naši spletni trgovini!

Posebno darilo!

sveta druzina

Če boste namreč našo trgovino obiskali do godu svetega Miklavža, vas bomo pri nakupu iz Miklavževe ponudbe nad 30 evrov obdarili z leseno podobo svete družine. Pridite, veseli vas bomo!

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.