Jože Potrebuješ: Mi gremo na Otočec!

Ponedeljek, 15. junij 2015, 6:00
Image
Joze Potrebujes

Ste vedeli, da imajo Čuki petega člana skupine? Poklepetali smo s tistim Čukom, ki pravi, da je našel srečo v tem, da lahko dela, kar ga veseli, s tistimi, ki jih ima rad.

Jože Potrebuješ zase ne sprejme etikete, da je poslovnež. Niti da veliko časa nameni svojemu poslovnemu življenju. Ampak kot pravi sam: svoji največji sreči v življenju – da dela stvari, ki jih ima rad in ki jih počne z ljudmi, ki jih ima rad in jih spoštuje. In ob tem ostaja mož in oče

»Nimam se za poslovneža.«

Eden od slovenskih glasbenikov, ki od svojega dela dobro živi, o tem, kako združuje svojo poslovno pot in družinsko življenje v studiu na Iskreni.net.

Jože Potrebuješ, Jernej Tozon, Matjaž Končan in Vincencij Cankar. Le kdo je 5. Čuk?
(Pot do odgovora - klik na zgornji video.)

Še zadnje »muke« pred koncem šolskega leta ...

Trenutno v Jožetovi družini največ časa namenjajo še zadnjim obveznostim pred koncem šolskega leta, v katere je treba vožiti precej truda, ko včasih čas za otroke ob frizbiju nima omejitev, ob sedenju za knjigami pa se šteje vsaka minuta. Zakaj ne bi svojega šolarja/ko ob koncu leta namesto z darilom nagradili s pustolovščino in se z družino odpravili na Festival družin

Potem pa ...

... Tik pred koncem (ko bodo vse ocene že v spričevalu) na družinski vikend, kjer bodo tudi Čuki. Na noge in v veselo razpoloženje nas bodo s svojo glasbo spravili v nedeljo, 21. junija, na Festivalu družin na Otočcu (to pa zdaj res že čivkajo ptički na drevesu – čim prej se prijavite!). Če oklevate, ker vam ne bo zneslo priti na vse tri dni festivala, ne pozabite: vabljeni tudi na en ali dva dneva!

 

Več o festivalskem dogajanju:

Kakšna naj bo nagrada za otroka ob koncu šolskega leta?
Vse informacije o Festivalu družin na enem mestu
Video: Bi šli v gledališče v naravi?
Festivalski čudežki in čudeži
9 novosti 9. festivala družin
Video: Iz naše dnevne sobe o festivalu družin

 

Video: David Sipoš, studio Iskreni.net

 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

4. oktober 2019 ob 17.30

Ljubljana, Slovenj Gradec, Sveti duh, Nova Gorica, Maribor,
Cerklje na Gorenjskem