iskrenE novičke

Polonca Sokol
Četrtek, 23. oktober 2014, 16:30
Image
druzinko

(Skoraj) vsak petek v vaš e-poštni nabirlanik prispe naša pošta. Da bi vas opogumili, okrepili, opozorili in sprostili. Še niste med prejemniki?

Zakaj to počnemo?

Če ste eden izmed prejemnikov, zagotovo veste: (skoraj) vsak petek vas v nabiralniku čaka pošta, v kateri povzemamo najaktualnejše članke preteklega tedna.

Vsake novičke vsebujejo članke, ki:
- so v preteklem tednu najbolj odmevali,
- vas podpirajo pri osebni rasti,
- vas spodbujajo k odkrivanju starševskih drž,
- vam pomagajo k boljšemu zakonu,
- vas informirajo o aktualnem dogajanju na področju družine,
- vas sprostijo in nasmejijo.

Novičke so torej nekakšen povzetek tedenskega dogajanja na portalu iskreni.net, dodatno pa bomo dodali še nekaj drobnih spodbud: misel, šalo, citat, Facebook objavo, ki je doživela največji odziv, pomemben twit in podobno.

Nova podoba!

Od petka dalje boste prejemali iskrenE novičke (prej smo jih imenovali "Družinko") v prenovljeni podobi, ki bo prijaznejša tudi za brskanje po spletu na mobilnih napravah (telefoni, tablice).

Upamo, da vam bo všeč. Predloge seveda sprejemamo na info@iskreni.net.

Ne prejemate naših novičk?

Naj naštejemo nekaj možnosti, kaj je lahko "šlo narobe" ...

(a) Morda še nimamo vašega e-naslova!

Kaj storiti?

V tem primeru, nam hitro pošljite mail na info@iskreni.net. Napišite nam, da si želite prejemati iskrenE novičke. Pišite nam z maila na katerega bi želeli prejemati novičke, ter se podpišite z imenom in priimkom.

(b) Naše novičke se skrivajo med »nezaželeno (oz. vsiljeno) pošto«

... kar seveda niso! :) Ker novičke pošiljamo na več naslovov, se lahko zgodi, da jih sistem avtomatsko vrže v »spam« (med nezaželeno oz. vsiljeno pošto).

Kaj storiti?

Poiščite kategorijo vsiljena pošta. V njej poiščite sporočilo, ki vam jo je poslal Zavod iskreni.net. 

brisi2

 

Na novičke kliknite z desnom gumbom, ter izberite opcijo "Ni vsiljena pošta". Od tega trenutka dalje naši maili ne bi več smeli prihajati v zavihek vsiljene pošte. 

Druga pot, da boste prejemali v svoj poštni predal je, da naš naslov (info@iskreni.net) shranite med ostale naslove:

brisi3

brisi4

 

c) Naše novičke se skrivajo v zavihku "promocije" (če imate gmail)

To, da Gmail bolj ali manj uspešno razporeja naše pogovore v kategorije (glavno, promocije, forumi), ni prav nova zgodba. Človeka razjezi le, kadar se kakšna pošta izgubi. Nastavite si našo pošto tako, da bo priletela v zavihek "glavno".

Kaj storiti?

V zavihku promocije poiščite naše sporočilo in z desnim gumbom kliknite nanj. Izberite "premakni na kartico" in nato: "Glavno".

brisi5

 

Pa vse dobro!

PS: Ne pozabite, če vam še ne pošiljamo E-novičk, nam pošljite vaš mail (na info@iskreni.net), na katerega bi želeli prejemati našo pošto.  Podpišite se z imenom in priimkom.

 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.