Festival družin: trije prav posebni šotori

Polonca Sokol
Ponedeljek, 6. junij 2016, 14:30
Image

Preverite, kateri trije šotori tako mamljivo vabijo na Festival družin, da si zaslužijo čisto svoj članek.

 

1. Velikanski prireditveni šotor z lesenim podom

Letos se bo skoraj vse dogajanje lahko odvijalo pod prireditvenim šotorom, kakršnega na Festivalu družin še niste videli.

Urejena tla, stabilna streha, prostor za tekanje, igro, obede, delavnice in še kaj ... Velikanski prireditveni šotor bo zavetje pred kakšno kapljo dežja (ampak se dogovarjamo za lepo breme), v močnem soncu prijetna senca, predvsem pa bo naš skupen dom, kjer se bomo srečevali, klepetali, "kofetkali", se igrali ...

  

2. DARILO: nov družinski šotor, ki je lahko vaš!

Si boste šotor letos izposodili? Je vaš že precej dotrajan? Ali pa je preprosto postaja pretesen za vašo družino?

VSE družine, ki se udeležijo Festivala družin (vseeno ali za en dan ali celoten vikend)" sodelujejo v bogatem nagradnem žrebanju, kjer vas med drugimi čudovitimi nagradami (družinski vikend paket v termah Krka, skiro...) čaka tudi velik družinski šotor z dvema spalnicama in osrednjim prostorom. Noro, kajne?! Le malo sreče je potrebne.


S prijavo na Festival družin sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za ta super družinski šotor, ki ga podarja podjetje Dechatlon.

Pohitite in zagotovite si "srečko" za to žrebanje. Vse, kar morate storiti je, da se prijavite na Festival druzin. Zagotovite si nižje cene v predprodaji!

 

3) Vaš (stari) šotor

Vaš domači šotor je morda še zelo nov, morda pa ima za seboj že precej kilometrine, smole z borovcev, pohojenih mravelj in... Nostalgičnih spominov, objemov na "družinski" postelji, vonja po dogodivščinah in otroškega smeha.

Otroci že komaj čakajo, da spet zasmrdi po zatohli plastiki vašega šotora. Festival družin se začne že doma, ko se v avto napakira šotor, ki bo postal dom za tri nepozabne dni. Nadaljevanje dogodivščine pa se stopnjuje s postavitvijo, zabijanjem klinov (ob ugotovitvi, da ste pozabili kladivo :)), "medsosedski pomoči" in vsem kar radosti postavljanja šotora pritiče.


Za ilustracijo "starega domačega šotora" sem našla na spletu svoj nostalgičen spomin... Poletje sem preživela pogosto v "savni" starega vojaškega šotora, ki nam ga je oče postavil za hišo. Napet na leskove palice, po celem letu spet na zraku je zaudarjal, da je bilo groza. V njem sem zobala gozdne jagode, mamine piškote, barvala pobarvanke. Nepozaben spomin. Ta občutek je le delček tistega, kar želim, da ostane vašim otrokom kot spomin na Festival družin ...

 

 

Vam postavljanje šotora ne diši preveč?

Storite to za lepe spomine vaših otrok. Doživeti dogodek kot je Festival družin in tik ob dogajanju imeti svoj šotor je, to vam zagotavljamo, nepozabna dogodivščina. Ne le za otroke. Tudi za vas.

In ne skrbite. Za pomoč pri postavitvi šotora bodo na voljo tudi naši prostovoljci. (Pa tudi kakšno kladivo bomo imeli, če ga pozabite :)).

Nimate svojega šotora?

Ne odpovejte se vikendu Festivala družin! Hitro pišite na [email protected]  in si rezervirajte skavtski šotor! Rezervacije so mogoče samo do 15.6. oz. do zapolnitve kapacitet.

PS: PREVERITE BOGAT PROGRAM in ostale nagrade za vse sodelujoče na www.festival-druzin.si.

PPS: Rezervirajte vstopnico še danes! Če vam internet ni priročen, lahko vstopnice kupite tudi na Petrolu, Pošti ali drugih Eventimovih prodajnih mestih.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.