Blagoslov prostorov iskreni.net

Igor Vovk
Piše: Igor Vovk
Sreda, 14. januar 2015, 18:00
Image
blagoslov

V ponedeljek popoldne je p. Miran Špelič blagoslovil naše nove prostore na Nazorjevi 1 v Ljubljani.

 

Ob tej priložnosti se nas je zbralo nekaj aktivnih v dejavnostih iskreni.net. Kljub temu da smo se preselili ravno v konici lanskega Festivala družin, smo prostore urejali postopno. Želeli smo, da vse naše delo teče nemoteno dalje.

Frančiškan p. Miran Špelič je ob blagoslovu dejal, da so bratje iskreni.net z veseljem sprejeli kot "najemnika", saj se v teh prostorih dogaja izjemno pomembno poslanstvo za družine. Izvor besede "iskreni", je dejal, bi lahko našli v "iskri". Čisto mala iskrica poskrbi za zagon motorja. Zaželel nam je, da bomo vztrajni in se trudili za iskrenost. V nagovoru ob odlomku Kol 3,12-17 pa se je dotaknil tudi pomena Kristusovega miru, ki naj kraljuje v naših srcih.

blagoslov-prosotorov2

blagoslov-prosotorov3

blagoslov-prosotorov4

blagoslov-prosotorov5

blagoslov-prosotorov6

Na Nazarjevi 1 torej sedaj ustvarjamo medija iskreni.net in Domovino. Pripravljamo in izvajamo naše preventivne programe za pare, zakonce in družine ter se v teh dneh že pripravljamo na 9. Festival družin, ki bo tudi letos na Otočcu. Skrbimo za naravno načrtovanje družine in odkrivamo vzroke za neplodnost, saj ima svoj prostor tu tudi FertityCare Slovenija.

Poleg tega pa imamo še manjši prodajni kotiček za zanimive knjige in vse iz ponudbe Plenic Racman.

delavno-vzdusje1

Končno podobo je dobila tudi terapevtska soba, ki jo je naša zakonska in družinska terapevtka Janja Grilc skupaj z arhitektom domišljeno dokončno uredila le nekaj ur pred blagoslovom.

blagoslov-prosotorov8

blagoslov-prosotorov7

Sicer pa je med tednom v naših prostorih sila delavno in ustvarjalno, kdaj pa kdaj pa tudi napeto. :)

delavno-vzdusje

delavno-vzdusje3

delavno-vzdusje2

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.