8. Festival družin na Otočcu

Polonca Sokol
Petek, 30. maj 2014, 5:05
Image
festko.fw

Vpišite v svoje družinske koledarje 27., 28. in 29. junij, ko se bomo družine iz vse Slovenije srečale na Otočcu na festivalu družin!

Pozdrav vsem družinam, ki že komaj čakajo poletje!

Z največjim veseljem vas obveščamo, da bo Festival družin letos zadnji vikend v juniju.

Ja, prav ste prebrali ... ne zadnjo nedeljo ... zadnji VIKEND! In iz navadnega Festivala družin se bo prelevil v NAAAAJVEEEČJI TABOR DRUŽIN!

Po totalnem navdušenju družin, ki so bile lani na Rogli 2 dneva, smo spoznali, da je to prava smer. Po vseh naporih, ki jih vse leto vlagate v službo in družino, je to lahko najboljša nagrada ob začetku počitnic - poceni vikend počitnice z odličnim, skrbno izbranim programom.

infoFD13 2

Letos se po dveh letih ponovno selimo. S Pohorja bomo se bomo približali osrednji Sloveniji in se utaborili (dobesedno) na Dolenjskem - na Otočcu. Na tisti isti jasi, kjer je pred časom potekal Rock Otočec.

 

otocec

Ja, vem, kaj si mislite: "A bo blato tudi?!" BO! (Ampak daleč od tega, da bi bilo to osrednji del dogajanja, ki še vedno ostaja tisto, kar je težko poimenovati, a ostaja v srcu in nas hrani še dolgooo po koncu Festivala družin!)

Otočec hkrati pomeni, da bo v primeru vročih dni Krka že primerna za kopanje.

Poleg tega, da bo Festival družin potekal kar tri dni, bomo iskrenci prvič poskrbeli še za eno stvar: za skupne obroke! Dogovorili smo se za kvalitetno hrano in nizke cene. Z nakupom obrokov pa vendarle nekaj malega ostane tudi nam organizatorjem. Tako upamo, da se boste v čimvečje številu odločili jesti skupaj z nami. Prijetno bo. Poleg tega je to naš (zadnji?) poskus, da vstop na Festival družin ohranimo brezplačen. Obroke torej vsekakor priporočamo!

(Cene obrokov so objavljene na: www.festival-druzin.si. Družina sama presodi, koliko obrokov potrebuje, na voljo pa bodo dodatni krožniki in pribor za male jedce.)

Program bo letos čisto hud in bo spet presenetil. A o njem v eni od naslednjih novičk.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE NA FESTIVAL DRUŽIN

 

PS: No, prav, to, da bo z nami spet Ribič Pepe, vam pa povem že zdaj ;)

pepe

 

PPS: Spomin na lanski Festival družin:

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor