Ljubezen, ki ni zdržala, da bi jo bolezen ločila

Torek, 11. avgust 2015, 6:17
Image
bolnica 0
Ljubeč starejši par je bil v bolnišnici sprva nameščen v ločeni sobi, vendar je nato vodstvo ustanove poskrbelo, da sta bila mož in žena kljub predpisom skupaj v eni sobi. Njuna izpoved ljubezni je medtem pritegnila tisoče spletnih občudovalcev.

Zakonca Clark – Tom je star 96 let, Arnisteen pa 92 – iz ameriške zvezne države Georgia sta poročena že 68 let in si ne predstavljata, da bi morala biti iz kateregakoli razloga ločena. Vendar se jima je zaradi bolezni pred kratkim zgodilo ravno to.

Potem ko sta bila sprejeta v bolnišnico v Fayetteville, so ju zaradi hišnih pravil namestili v različni sobi. Kljub temu pa je osebje poskrbelo, da je Tom lahko obiskoval svojo ženo. Ob tem je bila posneta fotografija ljubečega para, ki je na bolnišnični Facebook strani le v nekaj dneh prejela preko 12 tisoč všečkov in skoraj 3 tisoč delitev.

Pred to hospitalizacijo je bil par ločen le enkrat, in sicer ko je bil Tom vpoklican v vojsko in je služil v Koreji. Tako si lažje predstavljamo, kako težka je bila zanju tokratna ločitev. Tom je dejstvo, da žene ni bilo ob njem, komentiral z besedami: »Ni mogoče, da Aristeen ne bi bilo ob meni, ona je najbolj sijajna ženska na svetu.« Po slabem tednu je par zapustil bolnišnico.

Vir: newsy.com, people.com, facebook.com

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.