"Nenavadne zgodbe": družinska adventna akcija z Gregorjem Čušinom

Starši skupaj z otroki vsak večer ob adventnem venčku. In avdio "Nenavadne zgodbe, ki jih je napisal neznan evangelist", z glasom otrokom priljubljenega pripovedovalca Gregorja Čušina.

gregor-cusin-adventna

Namen adventne akcije na iskreni.net je spodbuda, da se v krogu družine resnično pripravimo na božične praznike.

Ob večerih v adventu, se skupaj z otroki zbiramo ob prižganih svečkah adventnega venčka in poslušanju adventne zgodbe. Po glasu Gregorja Čušina (ki je tudi avtor zgodb), nam bo vsak dan spregovoril z novo nenavadno zgodbo, ki jo je zapisal "neznan evangelist". 

PRIJAVITE SE NA DNEVNE MAILE:

 
 
 
 
 
 
 
Primer:040522422

Za uspešen vpis v ADVETNO AKCIJO ISKRENI.NET morate vnesti podatke in klikniti gumb Shrani!

V primeru, da se vam obrazec ne prikaže ali vam le ta nagaj, pošljite vaše podatke (Ime, Priimek in vaš e-mail) na: info@iskreni.net.

Za vsak večer v adventu ...

Družinska adventna akcija je doživetje za celo družino, saj vsakodnevno prinaša:

  • zgodbo v avdio obliki - simpatično oblikovano kot pripovedko za otroke v izvedbi Gregorja Čušina,
  • enostavno pobarvanko,
  • temo za pogovor (za malo večje otroke in zakonca),
  • dve spodbudi na teden za različne aktivnosti (ustvarjanje, igre ...),
  • povabilo k skupni družinski molitvi ob adventnem venčku.

Advent photo

 

Zgodbe v letošnji adventni akciji so primerne za celo družino. Na trenutke se boste tudi starši pošteno nasmejali. Vsaka družina si lahko adventno akcijo prilagodi po svoje - kaj in koliko bo uporabila glede na starost otrok in količino časa, ki si ga bo lahko "vzela" ob večerih.  

KAKO LAHKO SODELUJEMO V ADVENTNI AKCIJI?

Sodelovanje v družinski adventni akciji je v znak zahvale omogočeno vsem, ki nas v roku enega leta podprete z donacijo najmanj 29 €. V kolikor ste nas letos že podprli, je za dostop do adventne akcije potrebna samo prijava z uporabniškim imenom in geslom na portalu IskreniPlus ter prijava v zgornjem obrazcu za prejemanje dnevnih opomnikov.

Adventna akcija bo tako od prve adventne nedelje naprej dostopna na http://plus.iskreni.net.


Nekaj dni boste našo adventno zgodbo prek elektronske pošte spremljali vsi, ki prejemate naše tedenske maile - tudi tisti, ki niste naši podporniki. Če vam bo postala všeč, vas bomo povabili, da nas podprete in tako sodelujete v akciji vse do božiča (poleg dostopa do adventne akcije pridobite še dostop do postne akcije za zakonce in zanimive video izobraževalne oddaje). Če adventna akcija za vas ni aktualna, boste po nekaj dneh elektronsko pošto z nagovori prenehali dobivati.

Vse, ki si želite postati naši donatorji, vabimo, da se za podporo odločite tukaj.

BREZPLAČNE NALEPKE

Za otroke je posebno doživetje, če adventni čas lahko poživijo tudi z malenkostmi, ki jim še dodatno pomagajo razumeti adventni čas in božično skrivnost. V ta namen lahko pri nas tudi letos naročite brezplačne nalepke (iz preteklih adventnih akcij). Nalepke lahko donatorji iskreni.net brezplačno dvignete na sedežu iskreni.net (Nazorjeva 1, Ljubljana) ali pa nam sporočite (info@iskreni.net) svoj naslov in poravnate samo prispevek za stroške poštnine.

advetn

VESELO PRIČAKOVANJE BOŽIČA!

Naj bo letošnji advent nekaj drugačnega! Otroci bodo komaj čakali, da se pripravijo za spanje, slišijo novo zgodbo in čim hitreje zaspijo, da bo kmalu nov dan in nova zgodba. Vidva bosta tako imela nekaj večernih trenutkov zase in za nadaljevanje pogovora, vsi skupaj pa boste povezani in v miru pričakali božič ...
 
 
Foto: iskreni.net arhiv in christianity.about.com
 
4.7
88 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.