VIDEO: Služba ali starševstvo

Kaj je prava odločitev: ostati doma ali kljub starševstvu oditi v službo? Dr. Christian Gostečnik poudarja, da je to odločitev vsake družine posebej, komu in čemu bodo dajali prednost. 

kids55

 

V tokratni oddaji je p. dr. Christian Gostečnik odgovoril na vprašanja:

  • Ali nas služba krade otrokom?
  • Kako prepoznati pravo odločitev? Kaj je najbolj pomembno?
  • Kdaj je delo ovira?
  • Zakaj je biti doma včasih tako težko? 

Ob torkih ste vabljeni k ogledu video oddaj z zakonskim in družinskim terapevtom p. dr. Christianom Gostečnikom, ki bo govoril o različnih predzakonskih, zakonskih in vzgojnih temah. Ob četrtkih pa bomo s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj odpirali teme o nosečnosti, porodu, razvoju otroka, zgradbi in razvoju možganov, stresu itd., in o tem, kako vse to vpliva na naše odnose. 

Čemu video oddaje? Zavod iskreni.net s svojo paleto porgramov odgovarja na ključne potrebe zakoncev in družin danes. Portal iskreni.net vsak mesec pridobi 1.000 novih bralcev. Samo v decembru 2010 nas je prebiralo več kot 46.000 različnih ljudi. Vsi vi in razvoj interneta ste terjali tudi nove pristope in eden izmed njih je vsekakor video na zahtevo - le tega si lahko ogledate, ko imate čas.

Kako dolge so video oddaje? Video oddaje so strnjene in se bodo v večini končale v cca 5 minutah - to je namreč čas, v katerem se da povedati bistvo na določeno temo.

3.7
3 glasovi