Poznate FertilityCare?

Uredništvo iskreni.net
Torek, 6. julij 2010, 7:44
Image
foto NND_clanki

Ali verjamete, da obstaja način za izogibanje zanositvi, ki je toliko ali še bolj zanesljiv kot kontracepcijska sredstva?

In kaj bi porekli, če bi vam povedali, da je to sistem, ki je enostaven, naraven in brez stranskih učinkov ter da je bilo zanj izvedenih neprimerno več raziskav kot za katero koli drugo metodo uravnavanja plodnosti? 

Verjetno še niste slišali za FertilityCare sistem, ki že skoraj 4 desetletja parom omogoča, da uravnavajo spočetja na naraven in ljubeč način. In da deluje pri vsaki ženski, ne glede na to, kakšen cikel ima.

Mi vaju lahko naučimo spoznati vajini telesi in vajino plodnost. Tako bosta lahko načrtovala družino na povsem naraven način. Ne verjameta? Mi verjamemo.


Včasih do zanositve ne pride tako hitro kot bi si želeli. In po daljšem času neuspelih poskusov marsikateri par pomisli na to, da je zanju edina možnost umetna oploditev.

Kaj ne bi raje najprej poskusila z naravno alternativo? S FertilityCare sistemom vama omogočimo vpogled v vajino plodnost in vaju naučimo prepoznati prave plodne dneve, s pomočjo NaPro tehnologije pa poiščemo vzrok neplodnosti in ga pozdravimo.  

Tako lahko potem zanosita po naravni poti, brez posega v vajini telesi in vajino dostojanstvo. Se sliši dobro? Zakaj ne bi poskusila ...


Ste vedeli, da vam FertilityCare pomaga tudi pri ohranjanju vašega zdravja?

FertilityCare je edina metoda naravnega načrtovanja družine, ki povezuje uravnavanje spočetij s skrbjo za žensko zdravje. Informacije o lastnem telesu vam ne bodo služile le za uravnavanje spočetij, pač pa tudi za spremljanje svojega reproduktivnega zdravja.

Naučili vas bomo razumeti vaše telo, prepoznati, kaj je normalno za vas ter katere so tiste spremembe, ki zahtevajo zdravljenje

To je znanje, ki bi ga morala imeti vsaka ženska. Tudi vi!

VEČ INFORMACIJ najdete na spletni strani www.fertilitycare.si

Imate tudi vi vprašanje? Zastavite nam ga po e-pošti na [email protected] ali nas pokličite na telefon 0590 20 000.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9 do 12 let)

januar - april 2020

Novo mesto, Ljubljana, Celje, Koper,
Kobarid