Poročni ples, ki je ganil vse

Mica Škoberne
Sobota, 22. november 2014, 12:11
Image
johnson

Poročni ples mladoporočencev je običajno vedno lepo doživetje tako zanju kot za svate, a ples paraplegika Joeyja Johnsona in njegove žene Michelle na njuni poroki je bil nekaj prav posebnega ...

 

johnson5

Mladoporočenca, ki sta že pred poroko nosila isti priimek in imata istega dne rojstni dan, sta se spoznala in zaljubila na koncertu leta 2012.

Joey je po 10-mesečni vojaški misiji v Afganistanu trpel za posttravmatsko stresno motnjo in si je za način sproščanja izbral motociklizem. Le štiri mesece po srečanju z Michelle pa je doživel nesrečo, po kateri je ostal paraliziran od prsi navzdol.

Kljub veliki življenjski spremembi je par ostal skupaj in se po dobrem letu zaroke junija letos poročil. "Morala sem se naučiti povsem drugačnega načina življenja z njim in z njegovim vozičkom: od tuširanja, oblačenja do delovanja v vsakdanu," pravi Michelle, ki opozarja, da je Joey tudi po nesreči ostal enako zabaven in ljubeč fant, kot je bil prej. Ob tem pa je še prepričana: "Sva sorodni duši."  

Michelle, ki je po poklicu načrtovalka porok, pa ni niti najmanj slutila, kakšno nepozabno poročno presenečenje ji pripravlja bodoči mož.

Joey se je s prijatelji domislil posebenega sistema pasov, s katerimi so ga dvignili z njegovega vozička v zrak, da je lahko z Michelle odplesal posebej doživet prvi poročni ples. "Uresničil je moje sanje," je bila presrečna Michelle, ki si prej ni predstavljala, kako poseben dan bo to za oba: "Vsi v dvorani so jokali. Tako neverjetno ga je bilo spet imeti ob sebi v višini oči." 

 

johnson2

 

johnson3

 

johnson4

 

Joey & Michelle Dancing od Jennifer Traynor na Vimeo

Vir: life.viralnova.com

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor