Ne imejte skrivnosti

Uredništvo iskreni.net
Sreda, 18. maj 2011, 6:49
Image
pregnant31

Bila sva v pričakovanju drugega otroka. Tokrat sva se odločila, da ne želiva vedeti, kaj bova dobila in da spol otroka ostane skrivnost do poroda.

Ko je prišel na vrsto ultrazvočni pregled pri ginekologu, sva že v naprej povedala, da spola ne želiva vedeti. Vesela sva bila, ko sva videla, da se najino dete lepo in normalno razvija. Sam sem malo za hec zelo pozorno gledal vse detajle na ekranu in kot popoln laik poskušal ugotoviti, kakšnega spola je. Seveda nisem imel pojma. Tudi ginekolog se je držal dogovora in nama ni niti z besedo nakazal, kakšnega spola je naš bodoči član.

Za domov sva dobila slikico iz ultrazvoka in jo nalepila na hladilnik. Tako sva tudi starejšemu sinu pokazala, kako zgleda dojenček v trebuščku.

Nekaj tednov kasneje sem med pogovorom o dojenčku vprašal triletnega sina, kaj misli, da se skriva v maminem trebuščku – bratec ali sestrica. Kot iz topa je iztrelil: sestrica.

To je povedal tako samozavestno in prepričano, da me je zanimalo, zakaj je tako prepričan v to. Pa je odgovoril: »Mama je šla v trgovino«. Malo čudno sem pogledal in ga vprašal: »Kaj pa je počela tam?« In je rekel: »Kupila je roza obleko.«

V tistem trenutku je v kuhinjo stopila žena in na njenem obrazu sem razbral začudenje, kako jo je lahko razkrinkal triletni otrok.

Torej če mislite, da imate lahko skrivnosti pred zakoncem, ne pozabite, da vas opazujejo mali vohuni, ki bodo poročali o vsakem vašem koraku. :)

Marko

 

Vsebina ne odraža uradnega stališča Zavoda iskreni.net, temveč osebno mnenje in izkušnjo piscev.

Še malo ...
Do konca pomladne donacijske akcije je le še nekaj dni. Še danes nas podprite, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj!
0€
19.500€

95%

18.502€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.