Zadel o motivaciji otrok in Sanja Rozman o umirjenosti v odnosih

Uredništvo iskreni.net
Torek, 17. marec 2015, 4:18
Image
otrok oce motivacija umirjenost

Zakaj majhni otroci tako radi sodelujejo? Do katerega leta oblikujemo otroke? Kako pomagati najstniku, da bo postal odgovoren?

Ob teh in drugih vprašanjih je v Družinskem centru Mir razmišljal psiholog Aleksander Zadel. Več utrinkov z zanimivega predavanja si lahko preberete TUKAJ.

Predavanje Aleksandra Zadela je potekalo v okviru praznovanja 10. obletnice Družinskega centra Mir.

Ciklus predavanj se bo nadaljeval ta četrtek, 19. februarja 2015, ob 18.00 s predavanjem dr. Sanje Rozman z naslovom: Z umirjenostjo in pogumom živeti modrost v odnosih.

Sanja Rozman je po osnovni izobrazbi zdravnica, specialistka medicine dela, prometa in športa, pozneje pa se je dodatno izobraževala na psihoterapevtskem področju. V slovenskem prostoru je znana po prizadevanjih za zdravljenje nekemičnih odvisnosti (denimo igre na srečo, spolnost, delo, internet …).

V predavanju bo predstavila svojo trilogijo Umirjenost (kako razumeti nekemične odvisnosti in kako učinkovito pomagati zasvojenim), Pogum (o posledicah travm iz otroštva, ki so navadno povod za nastanek zasvojenosti – zlasti v družinah, zaznamovanih z alkoholom) in Modrost (o duhovni spremembi, ki je jedro terapevtskih programov in ključna na poti okrevanja).

Za udeležbo na predavanju se je potrebno prijaviti.

Ciklus predavanj ob 10. obletnici DC Mir se bo nadaljeval 16. aprila s predavanjem našega sodelavca Štefana Kržišnika na temo Vzgoja za zdravo in sveto spolnost ter zaključil 21. maja s predavanjem Tomaža in Katarine Erzar na temo Konflikt v zakonskem odnosu.

Zdaj je čas! Podprite nas.
Če nas v letošnji pomladni donacijski akciji še niste podprli, je zdaj čas, da to storite!
0€
19.500€

90%

17.547€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.