KatStik za samske, ki iščejo resnega partnerja

Petek, 12. junij 2015, 16:18
Image
ks6

Jutri bo tudi v Sloveniji zaživel prvi katoliški portal za samske. Prvih 200 uporabnikov ga bo prvo leto uporabljalo zastonj.

V Ljubljani so predstavili nov spletni portal KatStik, namenjen medsebojnemu spoznavanju in navezovanju stikov med samskimi vernimi. Na svoji Facebook strani so izzivalno zapisali, da »če mislite, da dobri fantje in punce več ne obstajajo, se motite. Preko katStika boste spoznali čudovite ljudi!«

Na novinarski konferenci, ki je potekala v prostorih Galerije Družina, je vodja projekta Mojca Magdič pojasnila, da je Slovenija že deseta država članica te internetne skupnosti, ki si prizadeva katoličankam in katoličanom olajšati spoznavanje oseb, potencialnih partnerjev, s katerimi bi lahko v življenju delili verske in druge osebne vrednote.

Potreba po takšnem pristopu se je po besedah Magdičeve pojavila zaradi spremenjenih okoliščin, v katerih študiramo, delamo in si ustvarjamo pogoje za urejeno življenje: »Poznam veliko samskih katoličanov in katoličank, ki bi se želeli poročiti, vendar zelo težko spoznajo koga s podobnimi vrednotami. Situacijo jim otežuje bodisi ustaljenost v določenem okolju, bodisi preselitev v večje mesto.«

Kljub temu pa na razmere gleda kot na izziv za rast v odnosih: »Prepričana sem, da bo portal katStik zanje ravno pravšnje mesto, saj jim bo omogočil srečanje z osebami, ki imajo resne namene in želijo izreči svoj “da” nekomu z istimi hrepenenji.«

KatStik bo na voljo za polnoletne samske katoličanke in katoličane – pa tudi za tiste, ki se pripravljajo na sprejem katoliške vere – ki iščejo resno zvezo, se želijo poročiti in si ustvariti družino. Med uporabniki portala so poudarjene osebne lastnosti, kot so iskrenost, prijaznost, odgovornost in zvestoba, pa tudi spoštovanje in sprejemanje nauka Katoliške cerkve na področju spolnosti, zakonske zveze in družine.

Do vseh prednosti takšnega spletnega orodja bo mogoče dostopati proti plačilu: možnosti, kot so osebni profil, iskanje med drugimi uporabniki po kriterijih, forum, zasebna sporočila, obveščanje o dogodkih za samske, navezovanje stikov s samskimi iz drugih držav ipd. bodo na voljo za 12 evrov na tri mesece ali 30 evrov na leto. Na voljo bo tudi možnost za pasivne člane skupnosti z omejenim dostopom do vsebin.

Ne glede na to, ali se boste kot morebitni uporabnik s kom s portala tudi dejansko srečali v živo – odločitev o tem je seveda vaša – je KatStik nadvse dobrodošla ponudba za vse samske, ki bi radi skupaj z igralcem Gregorjem Čušinom enkrat zaklicali »Hvala Bogu, da nisem (več) samski!«

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
Andrej xy
Petek, 21. junij 2019, 11:12

Pozdravljeni,
sem samski fant star 31 let s 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati partnerko za skupno življenje. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika... Visok sem 190 cm normalne postave, komunikativen, iskren, preprost, prijazen, pozitivno naravnan, pošten ter zvest fant. Ne kadim in ne pijem alkohola.
Že kar nekaj časa sem samski in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje je sprehod po mesto ali parku, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka in je katoličanka. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.

Moj kontakt samskifant1987@gmail.com

Andrej87
Petek, 8. marec 2019, 9:07

Pozdravljeni!

Sem samski fant star 31 let s 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati partnerko za skupno življenje. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika... Visok sem 190 cm normalne postave, komunikativen, iskren, preprost, prijazen, pozitivno naravnan, pošten ter zvest fant. Ne kadim in ne pijem alkohola.
Že kar nekaj časa sem samski in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje je sprehod po mestu, film v kinu, druženju ob toplem napitku ali kosilo veliko lepše v dvoje, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka in je katoličanka. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.

Moj kontakt samskifant1987@gmail.com

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor