Eksplozija veselja!

Uredništvo iskreni.net
Četrtek, 21. maj 2015, 17:21
Image
Glas zivljenja01

V torek, 19. maja 2015, je bil na Viču več kot uspešen koncert Glas življenja, prekipevajoč od veselja in navdušenja nad življenjem.

Biti glas življenja - čudovito poslanstvo. In to poslanstvo smo izpolnili vsi, ki smo se zbrali na drugem koncertu Glas življenja - ZA življenje. ​Nastopili so skupini Odsev in Tvoj glas, gospel zbor Bee Geesus in Aleksander Mežek. 

Glas zivljenja08

Aleksander Mežek

(Pre)polna dvorana, vrhunski glasbeniki, pristna pričevanja in imenitno vzdušje. Pa topli stiski rok, široki nasmehi, pogovori in smeh ... Organizatorjem je uspelo, kar so si zastavili: poudariti vrednost in lepoto življenja.

Glas zivljenja02

Skupina Odsev

Kot so povedali po koncertu, je bila vsaka minuta, ki so jo vložili v pripravo koncerta, vredna truda in priprav, saj jim je bilo že vse povrnjeno. "Ko toliko ljudi stopi skupaj, da bi se poveselili nad življenjem... Izjemen občutek! Biti glas življenja - čudovito poslanstvo."

Glas zivljenja03

Skupina Tvoj glas


Glas zivljenja09

Bee Geesus


Glas zivljenja07

Bee Geesus

Med nastopi glasbenikov so nastopili pričevalci, ki so podelili svojo izkušnjo življenja in razloge za veselje do življenja. To so bili duhovnik Marko Čižman, mlada prostovoljka Petra Kogoj ter družina Strajnar. Njihovo sporočilo je bilo, da je življenje nekaj neskončno lepega, čeprav je lahko na trenutke tudi precej težko.

Glas zivljenja04

Družina Strajnar

Glas zivljenja05

Petra Kogoj

Glas zivljenja06

Marko Čižman

Organizatorji so dogodek opisali: "Koncert je bil en velik utrip Zavoda ŽIV!M. Energičen, vesel, preprost. Vsaka beseda, vsaka pesem je govorila o tem, kakšna sreča je biti živ, kakšna milost je vsako življenje. Vse pa je prevevala neskončna hvaležnost Njemu, ki nam vsak dan znova podarja milost, da živimo in zaživimo."

Glas zivljenja10

Ekipa Zavoda ŽIV!M, ki je koncert pripravila

Foto: Foto Kotar

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.