Ali to sodi v informativno oddajo?

Polonca Sokol
Torek, 17. januar 2012, 8:37
Image
zaroka

Informativna oddaja na makedonski televiziji. Novinarka Slavica Arsova iz studija se v živo poveže s sodelavcem Aleksandrom Spasovskim na terenu. Novinar pa ni le Slavičin studijski kolega ...

... ampak očitno tudi njen fant.

Dekle v studiju ga sprva zbrano posluša, nato mu zastavi obširno vprašanje. Aleksander pa jo med tem prekine z napovedjo, da ima sam vprašanje zanjo. To vprašanje se začne precej sumljivo: "Morda bo vprašanje malo neobičajno ... dobro je, vidmi, da sediš ..." Fant jo nato pred kamero, kar v informativni oddaji zaprosi za roko in ji pokaže zaročni prstan.

 Ko je v informativni oddaji prostor tudi za zelo prijetne novice.

Novinarka seveda bruhne v smeh, a z veseljem privoli. Najbrž so si jo privoščili vsi sodelavci, vsaj glede na to, da jima je zaploskalo kar nekaj osebja, do konca oddaje pa se je v studio vrnil tudi njen zaročenec.

Kaj menite, so takšni zabavni vložki primerni za informativno oddajo ali bi morale biti informativne oddaje izključno resnega značaja? Bi si želeli več novic ali dogodkov, ki bi vas, po vseh političnih, vojnih, naravnih in drugih nesrečah vsaj malo sprostili?

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Kako biti sočuten in odločen starš uporniškemu najstniku?

22. do 24. november 2019

Stella Maris,
Strunjan

Čudovita princesa (9 do 12 let)

22. november 2019 ob 17.30

Maribor, Kobarid,
Ljubljana