Delovno mesto: vodja trženja Domovine in Iskrenih

Delovno mesto: vodja trženja Domovine in Iskrenih

Vam leži trženje ter sklepanje novih poslov? Imate radi terensko delo ter sodelovanej z mnogimi podjetniki? Si želite, da bi vaše delo imelo pozitiven vpliv na družbo in bi pripomoglo k še boljši domovini Slovenji ter boljšim odnosom med zakonci in v družinah? Si želite soustvarjati okolje, kjer bo vsak lahko negoval svoje talente? Potem se nam le oglasite. Imamo delo za vas!

Iščemo vodjo trženja Domovine in Iskreni.

Iščemo ključnega sodelavca, ki bo opravljal delo vodja trženja. Iščemo sodelavca, ki je komunikativen, vesten in natančen ter pripravljen na timsko delo. Ima že izkušnje iz trženja ter svoje aktivne kontakte.

Nudimo delovno okolje, ki omogoča celovito osebno rast in sodelovanje v čedalje močnejši medijski skupini ter s tem ugodne možnosti za razvoj osebnega poslanstva. 

Odgovornosti in delo:

 • Vodenje področja trženja: naročnin, oglasnega prostora v tisku in na spletu,
 • Komunikacija s sponzorji in oglaševalci: prikaz dodane vrednosti in posredovanje vseh potrebnih informacij, priprava in pošiljanje ponudb,
 • Ureditev in izvedba oglaševalskih kampanj: sprejem oglasnega materiala in ustrezna obdelava ter aktivacija in spremljanje celotnega procesa,
 • Priprava zaključnih poročil,
 • Bdenje nad izdajo računov: po vsaki oglaševalski akciji obvestiti računovodstvo za izdajo računov in poskrbeti za plačilo le-teh,
 • Vodenje ostalih notranjih in zunanjih tržnikov in usklajevanje ter priprava letnih načrtov,
 • Pomoč pri trženju naročnikov in sodelovanje v promocijskih kampanjah,
 • Sodelovanje pri letnem dogodku Domovina praznuje in Festival družin,
 • Sodelovanje s trgovino in založbo Iskreni.

Kaj nudimo:

 • Pogodbeno delo ali zaposlitev.
 • Redno mesečno plačilo + plačilo vezano na uspešnost.
 • Delovno okolje, ki omogoča celovito osebno rast.

Če menite, da ste ravno pravi človek, ki bi lahko postal naš novi sodelavec, potem nam le hitro pišite na elektronski naslov [email protected]. Od vas pričakujemo CV in kratko motivacijsko pismo, ki naj bo dolgo največ eno stran. Če nas boste navdušili, vas bomo poklicali in povabili na kavo.

Če vas zanima še kaj, pa se nam oglasite na isti elektronski naslov ali na telefonsko številko 0590 20 000.

Delovno mesto: Cesta v Log 11, 1351 Brezovica pri Ljubljani, terensko delo.

Začetek dela: 1. oktober 2022 oz. po dogovoru

Prijave sprejemamo izključno na e-mail do 10.9.2022: [email protected].

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja